Tartışılan ve sevilmeyen insanla sonradan iyi olmak

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Hiçbir kötü mevzuyu uzun tutmamak gerekir.

Uyum sağlamaya çalışmak, kötü olgu ve yaşanmışlıkların üzerine gitmemek, bir yerden zeytin dalı uzatmak veya buna niyetli olmak , her zaman kazandırır.

Hiçbir kötü mevzuyu uzun tutmamak gerekir.

Uyum sağlamaya çalışmak, kötü olgu ve yaşanmışlıkların üzerine gitmemek, bir yerden zeytin dalı uzatmak veya buna niyetli olmak , her zaman kazandırır.

Hodri meydan. Uzatıyorum ve kazanıyorum.

Murat a asla zeytin dali yok.

Herkesle yaşanacak durum değil.
Değmeyeceğini düşünüyorsam düşman kalmak en güzeli.

Tartışılan kısmı yersiz olmuş fakat sevmediğim bir insanı sonradan sevebilmem mümkün değil.
Bir çıkarım/kazancım olursa seviyor gibi olabilirim en fazla.
Yargı makamımda idam var.

Tartişmadakı uslubu çok önemli hadsizleşmişse artık o benim düşmanımdır

Yukardakinin isi gücü yalan. Muro.

Ben kimse ile iyi olamam. Bünyeme ters. Önce vurup kıracam. Niyet varsa tanışırız. Yoksa daha fazla kırarım. Yapım bu, içkili zamanlarım da direk odunu verirdim. Şimdi daha sakinim ama yine agresifim, hiç affetmem.

Dayi misiniz siz yavrum?

Bir çıkarım/kazancım olursa seviyor gibi olabilirim en fazla.

Seviyor gibi olabilmek nasil bisi efendim?

Arkadaslar kullandigimiz usluba dikkat edelim. Kisilik haklarina saldirida bulunacak kadar agirlastirmayin yazilarinizi, rica ediyorum.

Ibram abi olaya ben el atayım mı????

Olaya mudahale edilecek bir durum yok Bahtiyar kardesim. Yani burada mesela benim 10-15 senedir tanidigim insanlar var, aralarinda tartistiklarim, banladiklarimiz hatta bize hakaret eden bizimde sert konustuklarimiz oldu ama hicbir zaman isi kufur edecek boyuta getirmedim, insanlar yanlis yapabilir hata yapabilir yada kotu kalplide olabilir. Insanlara her zaman yanlis yaptigini anlayacak kadsr bir bosluk birakmak lazim.

Hakaret ve kufur etmeyi kendine yakistirmamali insan, karsindakinin hakedip haketmemesi degil uzerine yapisip kalir, kalkamazsin altindan.

Olaya mudahale edilecek bir durum yok Bahtiyar kardesim. Yani burada mesela benim 10-15 senedir tanidigim insanlar var, aralarinda tartistiklarim, banladiklarimiz hatta bize hakaret eden bizimde sert konustuklarimiz oldu ama hicbir zaman isi kufur edecek boyuta getirmedim, insanlar yanlis yapabilir hata yapabilir yada kotu kalplide olabilir. Insanlara her zaman yanlis yaptigini anlayacak kadsr bir bosluk birakmak lazim.

Hakaret ve kufur etmeyi kendine yakistirmamali insan, karsindakinin hakedip haketmemesi degil uzerine yapisip kalir, kalkamazsin altindan.

Abi tamam da herkesin bir sınırı vardır. O sınır aşılmış bence. İşlem uygulamamak adına her şeyi yapıyorsun aksini iddia edeni döverim. Ama gel gör ki başka başlıklara sıçrayacaktır bu.

Yıne neler olmuş görmedim :/ ben görmeden silinmiş hepsi

Zeytin dali yerine kızılcık sopası çıkmış bu konuda

Geri