Tartıda kızların hâli

Konu sahibi son olarak 1014 gün önce görüldü
en az nasıl çıkacaksam öyle tartılıyorum. hayattaki bütün sinsilik ve dalaverecilik becerilerimi tartı üstünde gösteriyorum... sabah aç karnına ve bütün boşaltım faaliyetlerimi (kfkdd bu daha kibar nasıl söylenir) tamamladıktan sonra kıyafetlerim üzerimde olmaksızın tartılırım... benim halim budur... buna rağmen 2 kg almışım, TARTI BOZUKTUR

Bence bütün tartılar bozuk sağlam tartı görmedim…..

benim eski kız arkadaşım ağlayarak kalori yaktığına inanıyordu (gerçek mi bilmiyorum araştırma gereği duymadım)
tartıya çıkmadan 1 saat önce benim sinir damarlarımla ip atlayıp ağladıktan sonra kilo verdiğine inanırdı..
zor zamanlar geçirmişim hshdhdf

benim eski kız arkadaşım ağlayarak kalori yaktığına inanıyordu (gerçek mi bilmiyorum araştırma gereği duymadım)
tartıya çıkmadan 1 saat önce benim sinir damarlarımla ip atlayıp ağladıktan sonra kilo verdiğine inanırdı..
zor zamanlar geçirmişim hshdhdf
Doğru. Ben de duymuştum. Ne zaman ağlamaya zorlasam kendimi kahkaha patlatıyorum ben skljslksns

duştan sonra hemen tartılırsanız sıcak su vücutta ödem yaptığından daha fazla çıkarsınız, bilin bunları eğer dertliyseniz. ben evdeki tartıyı kullanmıyorum artık, onunla barışmanın en güzel yanı onu kullanmamak. diyetisyene para döktük, o tartsın artık beni. o tartınca korkmuyorum çünkü. sanki sonucu ilk o görünce bütün hüznü o yaşıyor da bana bir şey kalmıyor gibi hissediyorum…

duştan sonra hemen tartılırsanız sıcak su vücutta ödem yaptığından daha fazla çıkarsınız, bilin bunları eğer dertliyseniz. ben evdeki tartıyı kullanmıyorum artık, onunla barışmanın en güzel yanı onu kullanmamak. diyetisyene para döktük, o tartsın artık beni. o tartınca korkmuyorum çünkü. sanki sonucu ilk o görünce bütün hüznü o yaşıyor da bana bir şey kalmıyor gibi hissediyorum…
Yaaaaa :Dd

yuz bin kere tartiya farkli sekillerde ciktim ve artik normal kilomun 59 olduguna kanaat getirdim. eski normal kilom (bir kac ay onceye kadar) 55 idi oysa. artik bu kilodan ne inebiliyorum, ne cikabiliyorum. oysa ayni da gorunuyorum. yau niye boyle oldu acaba? cok zoruma gidiyo, ama kotu de gorunmedigim icin pek sey yapmiyom. tartida 55 gorsem icim rahatlar ama :d

yuz bin kere tartiya farkli sekillerde ciktim ve artik normal kilomun 59 olduguna kanaat getirdim. eski normal kilom (bir kac ay onceye kadar) 55 idi oysa. artik bu kilodan ne inebiliyorum, ne cikabiliyorum. oysa ayni da gorunuyorum. yau niye boyle oldu acaba? cok zoruma gidiyo, ama kotu de gorunmedigim icin pek sey yapmiyom. tartida 55 gorsem icim rahatlar ama :d
aynı ben.
55'ten sonra bi süre psikolojim düzelmedi.
ama artık saldım ben, 59 ile mutluyum..
hoşça kal small...merhaba medium..

Corona'ya yakalandığımda baya düzeldim. Olmayan eski pantolonlarım birden olmaya başladı. Corona olun, size de iyi gelir. Ama sonra başka bir sorunum oldu. Eklem ağrılarım bir türlü geçmiyor. Orada gizleniyor sanırım bu virüs. Bir de Çikolata'dan eski tadı alamıyorum.

bide tartıya 2 3 defa çıkarsın emin olmak için xd
ya da bu zaten bi kaç kilo fazla diyorum :D

klasikleşen pazartesi diyete giriyorum sözünden sonra bakın bir de
afedersin ama şişmişsin

Geri