-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru. Ben de duymuştum. Ne zaman ağlamaya zorlasam kendimi kahkaha patlatıyorum ben skljslksnsbenim eski kız arkadaşım ağlayarak kalori yaktığına inanıyordu (gerçek mi bilmiyorum araştırma gereği duymadım)
tartıya çıkmadan 1 saat önce benim sinir damarlarımla ip atlayıp ağladıktan sonra kilo verdiğine inanırdı..
zor zamanlar geçirmişim hshdhdf
gülmekte kalori yaktırır o halde..Doğru. Ben de duymuştum. Ne zaman ağlamaya zorlasam kendimi kahkaha patlatıyorum ben skljslksns
Bir kadına benimle evlenmek kilo verdirir de, hemen evlenir seninle. Ticaret sektörüne girmek istersen aklında bulunsun sklskgülmekte kalori yaktırır o halde..
yapmayın kendinize bunu hshdhdhd
“Benimle evlenmek sinir krizi geçirmenize ve stres sahibi olmanıza neden olur!” dersem ne olur hocam?Bir kadına benimle evlenmek kilo verdirir de, hemen evlenir seninle. Ticaret sektörüne girmek istersen aklında bulunsun sklsk
Bilemem dediklerin dusunsun bunu skskks“Benimle evlenmek sinir krizi geçirmenize ve stres sahibi olmanıza neden olur!” dersem ne olur hocam?
Yaaaaaduştan sonra hemen tartılırsanız sıcak su vücutta ödem yaptığından daha fazla çıkarsınız, bilin bunları eğer dertliyseniz. ben evdeki tartıyı kullanmıyorum artık, onunla barışmanın en güzel yanı onu kullanmamak. diyetisyene para döktük, o tartsın artık beni. o tartınca korkmuyorum çünkü. sanki sonucu ilk o görünce bütün hüznü o yaşıyor da bana bir şey kalmıyor gibi hissediyorum…
aynı ben.yuz bin kere tartiya farkli sekillerde ciktim ve artik normal kilomun 59 olduguna kanaat getirdim. eski normal kilom (bir kac ay onceye kadar) 55 idi oysa. artik bu kilodan ne inebiliyorum, ne cikabiliyorum. oysa ayni da gorunuyorum. yau niye boyle oldu acaba? cok zoruma gidiyo, ama kotu de gorunmedigim icin pek sey yapmiyom. tartida 55 gorsem icim rahatlar ama :d
oyle deme. hosuma gitmiyoaynı ben.
55'ten sonra bi süre psikolojim düzelmedi.
ama artık saldım ben, 59 ile mutluyum..
hoşça kal small...merhaba medium..