Tarsus Nasıl Bir Yer?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Tarsus nasıldır - Tarsus nasıl bir yerdir

Tarsus adana ve mersin arasında bulunan Türkiyedeki bir çok ilden büyük bir ilçedir. ashabil keyf turbesi Tarsusa ziyaret edilen en çok sebeğlerden bir tanesidir. Tarsus il olmak için çok tutturmuştu zamanında Bunun sebebi 60 ilden daha büyük olmalarıdır. Tarsus mersine 25 km uzaklıkta adanaya ise 40 km uzaklıkta bulunmaktadır. Tarsus yazın oldukça sıcak olan bir kenttir kışın ise aşırı derecede nem vardır. Tarsus kadıköy ve gebzeden sonra Türkiye'nin en büyük ilçesidir.

Guzel bi yer evet ama o sicagi hic unutamiyorum sauna gibi bogucu bi sicagi var :/

Tarihi Kleopatra kapısıyla ünlü bir ilçemiz

Mersin'in çıkışında bir yer. Tarihi yerleri dışında çok da güzel bulmadığım bir şehir, Nusret mayın gemisi ve üniversitesi var.

birincisi şehir değil ilçe, ikincisi de ilçe olmasına rağmen 320000 nüfusuyla 30'a yakın şehirden nüfusu fazla. :d

birincisi şehir değil ilçe, ikincisi de ilçe olmasına rağmen 320000 nüfusuyla 30'a yakın şehirden nüfusu fazla. :d

İlçeye de şehir diyoruz, köy mü dedim? :) Hem nüfusunun fazla olması gelişmiş bir şehir olduğu anlamına gelmez. Nüfusuna laf etmedim; ama küçük yani.

Geri