Tarot kartlarına Göre Bu haftan nasıl geçecek

• Kullanıcı Chen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Burçlar, Fallar ve Kehanetler
Konu sahibi son olarak 71 gün önce görüldü
Dünya!Seçtiğin kart başarı, zafer ve rahat bir hayatı simgeler. Planların hayata geçirilmesi demektir. Sorumluluk almayı biliyorsun bu nedenle nasıl başarılı olacağını da.. Kendine ve başkalarına saygı duyuyorsun. Kendini tanıma ve güzel ifade etme, maddi ve manevi mutluluğa ulaşmanızı sağlayacaksınız. Aynı zamanda seyahat de gözüküyor. Bol şans kuzum.

Benim sonucum böyle çıktı bakalım sizin nasıl çıkacak
Yazgı yaSmin Absent S4S Free_EyeS Sindy
ihaveanidea
Linke tıklayıp bir kart seciyoruz

Dünya!Seçtiğin kart başarı, zafer ve rahat bir hayatı simgeler. Planların hayata geçirilmesi demektir. Sorumluluk almayı biliyorsun bu nedenle nasıl başarılı olacağını da.. Kendine ve başkalarına saygı duyuyorsun. Kendini tanıma ve güzel ifade etme, maddi ve manevi mutluluğa ulaşmanızı sağlayacaksınız. Aynı zamanda seyahat de gözüküyor. Bol şans kuzum.

Asaların Dörtlüsü!

Son zamanlarda bulunduğun ortamdan kaçmak ve yeni insanlarla tanışmak, keyifli vakit geçirmek istiyorsun. Sorumluluklar sırtına yük gibi binmişken bunu da nasıl yapacağını kendine sorarken bulacaksın. Bununla beraber, alacağın bir kararda yakın bir arkadaşının fikirlerine önem vereceksin ve bu konuyu en ince detayına kadar konuşacaksınız.

Falımda bile çıkıyor bu sınavlar...

Ay! Kartı seçen kişi, hayal kırıklığına uğrayabilir. Dikkatli olun, sizin bilmediğiniz çok şey etrafınızda yaşanıyor olabilir. Ayrıca ay kartı, telepati kartıdır. Bu senin sezgilerinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ayrıca uyku ve rüya görmeyi de ifade ediyor. Yani bu hafta, yorgun uyanacaksın. Ani bir değişiklikte olacak hayatında kuzum bol şans!

Dünya

Seçtiğin kart başarı, zafer ve rahat bir hayatı simgeler. Planların hayata geçirilmesi demektir. Sorumluluk almayı biliyorsun bu nedenle nasıl başarılı olacağını da.. Kendine ve başkalarına saygı duyuyorsun. Kendini tanıma ve güzel ifade etme, maddi ve manevi mutluluğa ulaşmanızı sağlayacaksınız. Aynı zamanda seyahat de gözüküyor. Bol şans kuzum.

Moral motivasyon desteği oldu teşekkürler Cigdem ;*

qadınsız kişiler susuz sehraya benzeyir

fal nedir efendim ? ömrünüzde bir kere bile olsa bir yabancının söyleyeceği hiçbir dayanağı olmayan bir iki güzel cümleye muhtaç kalacak kadar umudununuzu yitirdiniz mi ? bunu sorgulamak lazım.

fal nedir efendim ? ömrünüzde bir kere bile olsa bir yabancının söyleyeceği hiçbir dayanağı olmayan bir iki güzel cümleye muhtaç kalacak kadar umudununuzu yitirdiniz mi ? bunu sorgulamak lazım.

Sevibde sevdiyine sevdiyini deye bilmemek ne qeder aciysa çilli biber de bele acidir

Benimde bu çıktı. :)

Benimde bu çıktı. :)

Agaclara yazdim adini, yandirdilar, göy üzune yazdim, yagish olub axdilar, fellere yazdım meni qandirdiler , bu defe qelbime yaziram, ölum ancaq siler adini ordan bele bil bunu

Yıldız!Bu kartı seçen kişinin arzularını ve düşlerini ifade eder. Güven ile doğal yetenekleri aramayı gösterir. Olumlu, pozitif düşünce, iyi ruh ve fiziksel sağlık üzerine yoğunlaşacaksın. Meditasyon, bu kart ile sembolize edilir çünkü. Kendini sorgulayıp bir iç keşif edasıyla yeni yeteneklerini bulup yaratıcı hedeflere ulaşacaksın. Bol şans kuzum! :)

Aman aman.

Ay! Kartı seçen kişi, hayal kırıklığına uğrayabilir. Dikkatli olun, sizin bilmediğiniz çok şey etrafınızda yaşanıyor olabilir. Ayrıca ay kartı, telepati kartıdır. Bu senin sezgilerinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Ayrıca uyku ve rüya görmeyi de ifade ediyor. Yani bu hafta, yorgun uyanacaksın. Ani bir değişiklikte olacak hayatında kuzum bol şans!
Free_EyeS kaderimiz aynıymış be ihtiyar :D zaten kendimi bildim bileli uykum var hee

Yıldız!Bu kartı seçen kişinin arzularını ve düşlerini ifade eder. Güven ile doğal yetenekleri aramayı gösterir. Olumlu, pozitif düşünce, iyi ruh ve fiziksel sağlık üzerine yoğunlaşacaksın. Meditasyon, bu kart ile sembolize edilir çünkü. Kendini sorgulayıp bir iç keşif edasıyla yeni yeteneklerini bulup yaratıcı hedeflere ulaşacaksın. Bol şans kuzum! :)

Şimdi de yıldız çıktı :)

Dünya!

Seçtiğin kart başarı, zafer ve rahat bir hayatı simgeler. Planların hayata geçirilmesi demektir. Sorumluluk almayı biliyorsun bu nedenle nasıl başarılı olacağını da.. Kendine ve başkalarına saygı duyuyorsun. Kendini tanıma ve güzel ifade etme, maddi ve manevi mutluluğa ulaşmanızı sağlayacaksınız. Aynı zamanda seyahat de gözüküyor. Bol şans kuzum.

nerden senın kuzun oluyorum Mahmure hıı

herkese kuzum dıyorsan bana deme mahmure bacı

HdYnRN.jpg

Yine dünya çıkmış

Asaların Dörtlüsü!
Son zamanlarda bulunduğun ortamdan kaçmak ve yeni insanlarla tanışmak, keyifli vakit geçirmek istiyorsun.
Sorumluluklar sırtına yük gibi binmişken bunu da nasıl yapacağını kendine sorarken bulacaksın.
Bununla beraber, alacağın bir kararda yakın bir arkadaşının fikirlerine önem vereceksin ve bu konuyu en ince detayına kadar konuşacaksınız.

A M B İ Ğ L i V I L geçecek dedi.

Hadi hayırlısı.​

Geri