Tarkan'ın ''R'' yapma durumu

Konu sahibi son olarak 1016 gün önce görüldü
adam zaten şarkıyı piyasaya sürmeden önce de pandemi koşullarını düşünerek biraz neşelenebilmek için yazdım, umarım beğenirsiniz demişti. ne desin lale devri nasıl bittiyse sülale devri de bitecek, rte'yi yüce divan'da göreceğiz falan mı? adam adına ortada bir "r" yok aslında, varsa muhalefetin mal bulmuş mağribi gibi olaya atlaması var.

Tarkan açıklamasında, "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı. 'Geççek geççek elbet bu da geççek, gör bak umudun gününü gün etçek' . Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım dedim." diye konuştu.

Bu Tarkan' ın R yapması değil, o şarkının bizim istek ve arzularımıza uyan sözleri olmasıyla ilgili. benim için o şarkı hala recep tayyip erdoğan' ın bir gün gidecek ve bu kötü günlerimizin bitecek olmasının umudu anlamına geliyor.
isteyen istediği anlamı yükler.
ciguli' nin "binnaz" şarkısındaki gibi spesifik bir hedefi yok şarkının.

edit: hayatımda ilk defa spesifik kelimesini cümle içinde kullandım, umarım doğru yerde kullanmışımdır. anlamını öğrendiğimden beri cuk oturacak bi cümle kurma hayalim var.

Ödül yağması gerekirdi bu şarkıya

Olm bu şarkının olayı bu zaten. Çok kolay bir şekilde herkesin suratına soyleyebilme kolaylığı. Bunları tartışıyor olmak bile kuzey kore olduğumuzun gostergesi.

Adam diktatöre ölüm diye bagirinca asker götürmüş ya bunu staline. Demiş sen hayırdır. Demiş ben Hitler'i kastettim.

O hesap. Yani gençler. Bugün uzun, hırsız, gibi kelimeleri bile kullanamak yasak. Misal "bugün de ölmedi'' yazsan bile üzerine alınan oluyor.

Bunlar utanç verici şeyler.

Son düzenleme:
Geri