Tarkan'ın beklenen albümü "Kuantum 51" yayınlandı

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Bir süredir albüm hazırlıklarını sürdüren Megastar Tarkan, yeni albümünün adını ve çıkış tarihini sosyal medya hesabından paylaştı.

Megastar Tarkan, son yıllarda "Geççek" ve "Son Durak" adlı şarkılarıyla gündem olmuştu. Son olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında yazdığı "Sen Rahat Uyu" adlı marş ile adından söz ettiren Tarkan'dan geçtiğimiz aylarda yeni albüm müjdesi gelmişti.

"YAKINDIR KAVUŞMAMIZ"
Tarkan, yeni albümünü “Biliyorum ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım. Yakındır kavuşmamız" sözleriyle müjdelemişti.

Geçtiğimiz aylarda stüdyoda albüm hazırlığı yaptığı anları paylaşan Tarkan, "Albümün mixleri için Utku Ünsal kardeşimle gece gündüz stüdyolardayız. Az kaldı" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni albümünü 2024 yazına yetiştirmek için çalıştığını ifade eden Tarkan Tevetoğlu'ndan beklenen açıklama geldi.

Tarkan, "Kuantum 51" adlı yeni albümünü çıkış tarihini de "Yeni albümüm 14 Haziran’da sizlerle" sözleriyle duyurdu.

Kaynak

cPgtNo7y_ESqqbA-ttAx8Q.jpg
pSk0qvoFJk-MMrPE2SE-MQ.jpg

Şarkıcı Tarkan, 7 yıl aradan sonra kaydettiği ilk albümü “Kuantum 51” ile sevenleriyle buluştu.

Tarkan’ın bir süre önce sosyal medya hesaplarından, "Bu yaz umut dolu, sevinç dolu, eğlendiğimiz, yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun" sözleriyle duyurduğu yeni albümü “Kuantum 51”, Hitt Müzik etiketi ile tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak, sanatçının sevenleriyle buluştu.

Tarkan'ın on birinci albümü olan “Kuantum 51”'deki 12 şarkının her biri için Tarkan performanslarından oluşan visualiser’lar hazırlandı; böylece dinleyiciler albümü baştan sona görüntülü olarak deneyimleyebilecek.

Kaynak

12 şarkılı ve toplam 42 dakikadan oluşan albüm. peşinen söylemek gerekirse 2024 model tarkan'dan bir ölürüm sana, bir karma beklememek lazım. ben beklentimi 10 albümünden daha iyi olan, adımı kalbine yaz'dan daha kötü olmayan bir albüm noktasında tuttum; bu beklentiyi de karşılamış bence. ilk 3 şarkıyı pek beğenmedim, albüm bu şarkılardan sonra güzelleşiyor.

favorilerim:

ayrılık töreni
şerbetli
müteşekkir
çınar
darmaduman

" Şerbetli " isimli şarkısı dışında diğerlerini pek dinleyesim gelmedi.Bu şarkıda da bir yolculuk esnasında biten ilişkinizi hatırlatacak ve özlem duygusunu hissedeceğiniz hava var.Ama bizimkiler plajda çalar :D

Tarkan, Sezen Aksu gibi uzun bir aradan sonra yeniden kaldığı yerden devam etmeyi başaramıyor.

Albumun ismi guzemis “Kuantum 51”

Sezen Aksu ve Ozan Colakoglu,Tarkan’i Tarkan yapan bu iki isimdi.Bunlar elini cektiginden beri,nitelik degil nicelik on plana cikiyor.Burada konusunu gorunce dinledim.Vasatin altinda bir album.

şerbetli
müteşekkir
darmaduman

bu üçlü çok güçlü. albümde peş peşeler, bir de mis gibi<3

bu şarkıları beğenenlerin acilen mhrs'ye girip en yazkın hastanedeki bi kbb uzmanına görünmelerinde fayda var..........

Ben çoğunun sonunu getiremedim. Sevmedim, benlik değil. Canım Yaşar’ımı dinlemeye gidiyorum…

Ben de içine giremedim şarkıların. Birkaç tane dinleyip olmamış dedim.

Bizim müzik anlayışımız çoktan değişti. Bu tip albumleri kimse dinlemez. İsterse Tarkan olsun. Devir keko rap devri. Koy ordan evladım bi semicenk de gönlümüz şenlensin.

Canımı canınaaaa katarcasinaaa hahahha

beğenenlerin kendini aşırı zorlayarak beğendiğini düşünüyorum. eski tatlar zaten aranmamalı bunda hemfikiriz ama yani bu kadarı da rezalet, kepazelik. hadi tarkan için bir tık merhametli olacaksam “darmaduman ve müteşekkir” şarkıları dinlenebilir. maalesef düğünlerde de “vatanımsın” şarkısını çok duyacak gibiyiz. şu hayatta en korktuğum şey düğünümde aşırı manalı ve zorlama romantik pop şarkısıyla dans falan etmektir, umarım hemen tüketirsiniz… bak bak sözlere gel vatanımsın şarkısının…
“sen canımsınn benimmm kalp atışımsınn
sen nerde ben ordaa evim vatanımsınn
sen yoldaşımm en iyi arkadaşımsınn
dilerim ki bizi sadece ölüm ayırsın…”
bi de tarkan yazmış bunu sjsj, ay bu alamancı karısı adamı bitirdi.

Onlar bile dinlenmez ama senin güzel hatırın için “öahh, meh, pöh” yapmayacağım melo @Melodram “bizler aynı kalmadık ki hayat değişirkeen” diyerek yaşar’a devam ediyorum

Geri