Tarkan en güzel şarkısı

Konu sahibi son olarak 2622 gün önce görüldü

Tarkanın en güzel şarkısı

• Gitme

Kullanılan: 2 5.4%
  • Kuzu kuzu

Kullanılan: 3 8.1%
  • Adımı kalbine yaz

Kullanılan: 8 21.6%
  • Öp

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer ( Belirtiniz. )

Kullanılan: 24 64.9%

• Kullanılan toplam oy
    37
Karma albümü gelmiş geçmiş en iyi albümlerden birisidir bana göre

Unutmamalı, salına salına, kır zincirlerini..epey var aslında..

Birini seçemem, hepsi birbirinden güzel.

İlk aklıma gelen

[YOUTUBE]zX6LxChb1Gc[/YOUTUBE]

Aşk incelik ister canım hoyrat olma diyor

Yaktin beni hain guzeldi

Amanyo mıkıdış mıkıdış amanyo mıkıdış mıkıdış
Ha ranay renöd nispiyacaa-a.

Yukarda 4. Yorumun sahibisi beyfendiye katılıyorum.:)

hüp'tür
hatta hüüpp'tür...
sirf introsundan bile serdar ortac'ın 3, demet akalin'in 10 senelik sarki ihtiyacını karsilayacak bi dogu-batı cilvesi vardir..
klibi, "bu adama iyi bakin her yerden firlayan pepsi logosuna ragmen türkiye seksisi'dir kendisi, yürüyen seksapeldir.." diye dile delir..
"tastan duvar olmaz, yaz bu kenara" cümlesindeki metaforik sallamasyonu henüz cözememis olsam da yüregime yazdim minigim..

hüp'tür
hatta hüüpp'tür...
sirf introsundan bile serdar ortac'ın 3, demet akalin'in 10 senelik sarki ihtiyacını karsilayacak bi dogu-batı cilvesi vardir..
klibi, "bu adama iyi bakin her yerden firlayan pepsi logosuna ragmen türkiye seksisi'dir kendisi, yürüyen seksapeldir.." diye dile delir..
"tastan duvar olmaz, yaz bu kenara" cümlesindeki metaforik sallamasyonu henüz cözememis olsam da yüregime yazdim minigim..
Yalnız taştan duvar olmaz diyerek aslında sadece tek bir taştan bahsediyor da olabilir ya da tahta vs gibi gereçlerle de duvar yapılabilir, sadece taşa gerek yok, bulunmaz hint kumaşı misyonu yüklemeye gerek yok demiş de olabilir.... benim eyorlamam bu gadar

Ayrıca Tarkan'ın forum için yazdığı Yanlış Taştan Okey Olmaz adlı albümünü satın almak için tıklayınız.

Geri