Tarık Ündüz Kimdir?

Konu sahibi son olarak 920 gün önce görüldü
Tarık Ündüz Kimdir?

tarık ündüz biyografi, tarık ündüz vikipedi, tarık ündüz boyu, tarık ündüz kimdir, tarık ündüz, tarık ündüz kaç yaşında

Ekranların genç ve sempatik isimlerinden birisi olan 2008 yılında aktif kariyerine adım atan ve geçen süreç içerisinde çok fazla yapımda yer almış olmamasına karşın dahil olduğu projeler ile öne çıkma başarısını gösteren Tarık Ündüz, 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olarak tanınan Ündüz, kariyerine 2008 tarihinde Issız Adam filmi ile adım atmıştır.

Çocukluk yıllarında Kuruntu Ailesi, Huzursuzlar gibi yapımlarda yer alan Tarık Ündüz, ünlü tiyatrocu Gazanfer Özcan’ın torunudur. İstanbul’da lise eğitimini tamamladıktan sonra tiyatrocu bir aileye mensup olması nedeniyle bu alana yönelen Ündüz, Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde eğitim almaya başlamıştır.

Dahil olduğu sinema filmleri arasında Issız Adam filminde canlandırdığı küçük bir rol ile öne çıkmaya başlayan Ündüz, 2009 tarihinde Adab-ı Muaşeret filminde Aykut, 2015 yılında ise Mihrez: Cin Padişahı isimli filmde Onur karakterine hayat vermiştir. Dizi kariyerinde ise Kuruntu Ailesi ile başlayan süreçte Huzursuzlar gibi yapımlarda yer almasına karşın asıl çıkışını 2009 tarihinde İstanbul Çocuklarında yapmıştır.

İstanbul Çocuklarında Atakan karakterine hayat veren Tarık Ündüz, 2011 – 2012 yılları arasında Akasya Durağı dizisinde Emre karakterini canlandırmıştır. 2014 – 2015 yılları arasında yayınlanan Not Defterinde Ufuk karakteri ile ekranlara gelen oyuncu olarak 2015 yılında yayınlanmaya başlayan Yaz’ın Öyküsü dizisinde Ferhat karakteri ile ekranlara gelmektedir.​

Geri