Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Jean paul sartre
Napolyon
Hitler
Dante
Sokrates
Nietzche
Lou salome
Freud
Rilke
Simon de boivuer
Charles bukowski
Marliyn monree
Edit piaf
Roxalanne
Albert camus
Dostoyevski
Mevlana
Omer hayyam
Peygember efendizimi cok merak ediyorum hani resim filan olsaymis en azindan nur cemalini gorurduk. Sonra 7 sulalemi gormek isterdim nasil insanlarmis merak ediyorum. Kleopatrayi gormek isterdim nasil parmaginda oynatabilmis koca imparatorlugu merak edip sorardim. Sonra Hz Yusufu gormek isterdim dillere destan bi guzelligini .) Hitleri gormek tanimak isterdim bu kadar nefreti nasil barindirabilmis icinde nasil bu hale gelmis bilmek isterdim.Liste uzar gider
Alemlerin sevgilisini görmek isterdim ama kendimi göstermeden, karşısına çıkmadan, un ufak olmadan, hıçkırmadan ağlamadan bir bakış da görsem ve öleceğimi bilsem de yine de görsem ..