-
-
-
-
-
-
Benim başta Atatürk sonra III.Vlad Dracula (Kazıklı voyvoda)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Keske Rosa Luxemburg hanimi da ekleseydin..artik cok gecBirçok kişi var.
Bobby Sands
Che Guevara
Lenin
Ho Amca
Uzar gider liste.
Haklısın, filozoflar senin ilgi alanın tatlım, ama bu listeye devrimci bir savaş karşıtı yakışırdı.Keske Rosa Luxemburg hanimi da ekleseydin..artik cok gec
Eflak voyvodasinin nesini seviyorsun?Henuz anne olmus kadinlarin goguslerini kesip,yerine emzikli cocuklarinin kafasini diken bir adam.Sevilecek neyini buldun acaba. : )Benim başta Atatürk sonra III.Vlad Dracula (Kazıklı voyvoda)
osmanlı düşmanı olması tek kelimeyle benim için yeterli bir sebep .))Eflak voyvodasinin nesini seviyorsun?Henuz anne olmus kadinlarin goguslerini kesip,yerine emzikli cocuklarinin kafasini diken bir adam.Sevilecek neyini buldun acaba. : )
Iyi bakalim.Ama sonu husran olmustur.Kendi kaziginin kurbani. : )osmanlı düşmanı olması tek kelimeyle benim için yeterli bir sebep .))
O zaten sevdiğimizden öte bizim yol göstericimiz. Kişilik olarak sevdiklerimizin tamamına yakını onu sevenlerden oluşur.Benim icin ilk sira da.Hz. Muhammed (Asm).Diger arkadaslar zaten en guzel cevaplari vermisler.