Tarihin En Pahalı iPhone'u 2023'te Geliyor

Konu sahibi son olarak 7 gün önce görüldü
HoFJd7V.md.jpg

Tarihinin en pahalı iPhone'u olması beklenen iPhone 15 Ultra'nın fiyatı sızdırıldı.

ABD'li teknoloji devi Apple, geçtiğimiz aylarda merakla beklenen iPhone 14 modellerini tanıtmıştı.

Daha iPhone 14'ün tanıtılması üzerinden çok fazla zaman geçmedi, ancak şimdiden gelecek yıl piyasaya sürülecek iPhone 15 modelleriyle ilgili sızıntılar başladı.

Tarihin en pahalı iPhone'u geliyor

Tarihinin en pahalı iPhone'u olması beklenen iPhone 15 Ultra'nın fiyatı sızdırıdı. Yeni serinin en üst modeli olması beklenen iPhone 15 Ultra, 1.199 veya 1.299 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacak.

Böylece telefon, mevcut iPhone 14 Pro Max'ten 100 ya da 200 dolar daha pahalıya satılacak.

iPhone 15 Ultra'nın serideki beşinci model mi olacağı, yoksa iPhone 15 Pro Max'in yerini mi alacağı henüz bilinmiyor.

44.000 tl ver ve al ve içinden bir sarj çıhazı çıkmasın. Ayfon ondört için böyle söyleniyor.
Bunun içinden de ekran çıkmayabilir. Görüntülü görüşmeyi düşünmeyenlere boş yere para ödetmemek için tabi.

Şirket teli iphone 12, hiç kullanamıyorum; bana göre değil. O yuzden Apple yeni modeller duyurduğunda hiç de heyecan yapmıyorum.

ben bir buçuk senedir 11 kullanıyorum, 8 binTL ‘ ye aldım.
Bundan önce 6s kullanıyordum, telefon daha fazla dayanamayıp intihar edince 11 aldım.
bunu da 6-7 sene kullanırım diye düşünüyorum. Sonra ayfon 20 alırım. Ayfon 28 alıp miadını doldurduktan sonra da muhtemelen ölürüm.

Hesaplarıma göre elimdeki dahil 3 ayfon eksiltiyorum kalan ömrümde

Millet bu telefona niye hasta niye bukadar heyecanlaniyor anlamiyorum. Ayri kaldigi anasina babasina bile bukadae hasret duymaz.

Olmayi versin bi zahmet

Avrupa'da en fazla 1 hafta çalışıp alınabiliyor. Bazılarında 2-3 günlük çalışmanla alabiliyorsun.

Ülkemiz üretmeyip, vergi tarlası bulunduğu için fiyatlar bu kadar yüksek.
Telefon fiyatı kadar vergisi var.

Iphone aliyorsun ama emulator kurup ps2 oyunu oynayamiyorsun. Cok kisitlayici,sadece kodamana kodaman elite elit oldugunu hissettirmek icin var. Arayuz 1999 kirlentleri gibi. Apple store da olmayani yukleyemiyorsun. Evden acele ile cikip toplantiya yetismek icin portakal suyundan bir yudum alip karisini dudagindan open adam telefonu

Tahminimce 96 model şahinle kafa kafaya takas edilebilecek fiyatlarda olacak telefondur.

ulan daha apple ceosu bile 15 i bilmiyordur :) Fiyat öyle önceden belirlenen bir şey değil.

Dolar 5 lira olaydı 6-7 bin civarı bir şey olacaktı

Geri