Tarihin En Büyük Call of Duty Şampiyonası Gerçekleşiyor

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
COD_eSports-590x250.jpg

Microsoft ve Major League Gaming, tarihin en büyük Call of Duty şampiyonasını gerçekleştiriyor. Geçen yıla göre büyük artış gösteren 1 milyon dolarlık büyük ödül ise dudak uçuklatıyor.
Tarihin en büyük Call of Duty şampiyonası duyuruldu. Microsoft ve Major Leauge Gaming tarafından gerçekleştirilen organizasyonunun ödülü ise dudak uçuklatıyor. Geçtiğimiz yıl 400 bin dolar ödüllü COD şampiyonasının bu yılki ödülü 1 milyon dolar olarak açıklandı.
Finaller canlı yayınlanacak
Xbox Wire blogundan yapılan resmi açıklamaya göre, şampiyonanın finali 27-29 Mart 2015 tarihlerinde Los Angeles’ta gerçekleşecek. Yarı final ve final mücadelesi ise Xbox Live’dan canlı olarak yayınlanacak. Turnuvanın bölgesel finalleri ise Şubat ayında 4 ayrı bölgede gerçekleşecek. BU bölgeler arasında Avusturalya, Brezilya, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri bulunuyor.

çok pahalı lan 100 tl hala son oyun, hatta bi önceki oyun da

Asla bir battlefield 4 multiplayer olamazlar.

Asla bir battlefield 4 multiplayer olamazlar.

codu da çok severek oynarım ama bf deki savaş atmosferi süper 4 lü takım kurup onlarla mikrofon araclıgıyla konuşup taktik yapmak ve birlikte saldırmak çok güzel,helikopter,tanklar vb. ise süper savası hardcore hale getiriyor iyice,ve binaların çokmesi,parçalanması ise oyuna görsel şölen ve gerçeklik katıyor ve şavası bütün benliginizle hissediyorsunuz AMA yinede COD :D

codu da çok severek oynarım ama bf deki savaş atmosferi süper 4 lü takım kurup onlarla mikrofon araclıgıyla konuşup taktik yapmak ve birlikte saldırmak çok güzel,helikopter,tanklar vb. ise süper savası hardcore hale getiriyor iyice,ve binaların çokmesi,parçalanması ise oyuna görsel şölen ve gerçeklik katıyor ve şavası bütün benliginizle hissediyorsunuz AMA yinede COD :D

O kadar anlatıp Cod çekme bana yıkıldım :D

ben en son bo2 oynadım :( anca ucuzlamıştı 33.66 TL'den aldım :(

Geri