Soru C Tarfikte sakin misiniz yoksa pimi çekilmiş bomba gibi mi?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Tarfikte sakin misiniz yoksa pimi çekilmiş bomba gibi mi?

Arabasını saçma sapan modifiye edip serseri serseri milleti korkutup trafiği tehlikeye atanlara karşı pimi çekilmiş bomba gibiyim. O tipleri görünce onlara aynı şeyi yapıyorum. Tampon yapar, gerekirse şeritten atar bariyerlere sürte sürte ilerletirim. Aracım bunu yapmaya fazlaca müsait.

Onun dışında normal şartlarda sakinim tabi. Sakin sakin gidiyorum.

Sakin ya ben :d

Kaynakçılara, emniyet şeridi işgalcilerine, durup dururken selektör yapanlara kısacası bir akıllı kendini zanneden bencil puştlara karşı öfkeliyim.

Onun haricinde pamuk gibiyimdir.

Bi arkadaşımla çıktık bugün.. adamın biri sıkıştırınca arkadaşımın içinden angara minibüs şöförü çıktı….. adamın ağzına sçtı. Ben her daim sakinim..

Ben araba kullanmayı bilmiyorum. 10 küsur sene önce yalandan ehliyet aldım. Duruyor cüzdanda. Ben taksi kullanıyorum. Yarın öleceğim, arabaya gerek yok.

Hızlı değil seri kullanırım. Özellikle lambalarda seri kalkarım ki sıkışıklık olmasın.
Trafikte takip mesafesini korumam, önüme araç almamak için. Önümdeki aracın önüne en fazla 2 adet araç almasına izin veririm, daha fazlasında kornaya abanırım.
Emniyet şeridinden gidenlere beddua ederim polise yakalanmaları için.
Hız sınırını aşmayacak şekilde sınırda kullanırım. Abartılı yavaş gidenlere tavır yapar uyarırım.
Yanıma oturanlar bazen panikler, ama sorun yoktur.
Ne yapmam gerektiğini söyleyen (özellikle babam) olursa strese girer kullanamam, çekerim kenara.
İyi bir şoför olduğumu düşünüyorum 😌

Genelde sakinimdir ama bazi gunler dunya sigirlar gunu oluyo. Ust uste okuz basli antiloplara denk gelince naciz vucudum sinirleniyo.

Derler ki; bir ülkenin insanlarının kültürüne bakmak istersen, trafiklerine bak. E o halde biz süperiz 😉

araç kullanmıyorum ama kullanıyor olsam hiç de sakin olmazdım.

Kiyamet kopsa umrumda olmaz, ömrümde göremeyeceğim birine niye sinir olayım kendimi yıpratayım. Relax. Pek nadir olmuştur ama uzun zamandır öyle bir sinir problemim yok bu konuyla ilgili

Bu arada çokta akıcı giderim..

Sakin kalmaya çalışırım . Dengesiz çok çünkü

• Ablan Star
Tepkiler: ne
İnilmiyo artık arabadan

arabam yok ya
akşam akşam hüzünlendirdiniz yine

Geri