Tanzim Kuyrukları.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
[YOUTUBE]UPkwwXPXdJc[/YOUTUBE]

Veriyorum sloganı “ Yaparsa akparti yapar””

Videonun ortalarında ortayaşlı bir kadının dediklerine bakın bi ...

Buda patates badılcan kuyruğu buna muhtaç kaldığı halde hala sebep olanları savunuyorlar Türkiye’nin yaşlı kesimi toptan ölse aklı başında insanların önü açılır

[YOUTUBE]ZwU7SVcmnkA[/YOUTUBE] ortam fena malum kitle hor yaşamayı seviyor

Bak sen şu cehabenin yaptığı işe. Tüp kuyruğu, gaz kuyruğu, ilaç kuyruğu derken, meyve sebze kuyruğu da üretmişler demek ki. Bu cehabeden çektiği nedir bu halkın.

Yıllardır tüp kuyruğu yağ kuyruğu ekmek kuyruğu dediler güçlü ülkeyiz artık dediler alın size sebze kuyruğu bi de hala daha videoda namkör diyen bi kadın var ben böyle cehaletin taa ... neyse

Karne de hazırlarlar şimdi, tanzim karnesi.Damga falan basarlar aldı bugün daha alamaz diye.

Boyle bir uygulama yapar eskiye donduk denir.

Yapmaz bu nasil pahalilik denir

Durum iyi mi? Tabikide degil ama yapilan birsey var vatandas icin.

Eskiyle mukayese edilmesi cok sacma.

Siz bi şeyden anlamıyosunuz cagallar. Hökümetimiz ''bakın ne günler atlattık, işte böyle kuyruklar vardı cehape zamanında. Gene bu kuyruklar mı olsun? '' mesajı vererek zeki seçmenine ironik bir seçim yatırımı yapıyor.

Tebrikler Reis. O günlere dönmemek için oyun sana.

eskiden yabancı filmlerde bizi arap gibi gösteriyolardı şimdi hep afrikalı gibi gösterecekler, bir türlü milli imajımızı toparlayamıyoruz. :ddd

[YOUTUBE]iSR7O_I-uR4[/YOUTUBE] böyle durumlarda bir nebzede olsa insanlar güldüren günlük sıkıntıları unutturan usta oyuncu Levent kırcadan efsane bir sanat D:

yabani kadar
memleket için dertlenen yok

Bu işten ekmeğini yiyen işini adam gibi yapan esnafın hali ne olacak meyve sebze dediğin ömürlük rafında durmuyor
Yoldan çıkartmayın adamları

Kuyruğun sonunun Venezuelaya kadar uzayacağı içler acısı durumdur.

Biz izlerken üzülüyoruz memleketin haline adamlar o yağmur , soğukta beklerken alkış tutuyor hükümete .
Ne diyebilirim ki daha .
O kuyruğa girenler emin olun yine kendi seçmenidir.

Yabaniyi yine uçurmuşlar tanzim kuyruğuna gitti gelemedi heralde.

Boyle bir uygulama yapar eskiye donduk denir.

Yapmaz bu nasil pahalilik denir

Durum iyi mi? Tabikide degil ama yapilan birsey var vatandas icin.

Eskiyle mukayese edilmesi cok sacma.
Aynen katılıyorum.
Eskiyle mukayese edilemez
O zaman bu ülke Kıbrıs harekatı nedeniyle ambargo yemişti. Yani bu bir vatan millet meselesiydi

Şimdiki kuyrukların sebebi üç kağıt ekonomisi ve hazinedeki tüm paranın kolin inşaata devredilmiş olmasi

Hay beyninize , fikrimize , aklınıza .
Bende muhabbet kuşu vardı Alican , babacık babacık derdi
Vallahi bunlardan akıllıydı , kuş beyinli diyecem kuşlara hakaret olur. Ah orada ben olacaktım ki ;d

Kendi ağzıyla diyor “Eskiden Gaz kuyruğu, benzin kuyruğu vardı” be öküz şimdiki ne ?
Yaşınızdan başınızdan uyananın , OT gibi yaşamışınız yıllarca , başınızdaki beyaz saçlardan utanın be koyun herifler (:

Geri