Tanyeli Entübe Edildi

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
3BRZxJp.md.jpg

Uzun süredir pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'nin sağlık durumu ağırlaştı. Tanyeli, sabah saatlerinde entübe edildi.

Yaklaşık 2.5 yıldır pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli'nin sağlık durumu dün akşam ağırlaştı. Tanyeli, sabah saatlerinde entübe edildi.

En son 27 Şubat'ta sosyal medya hesabından bulunduğu paylaşımda; "Beni merak edenler... Endişelenmişsiniz bunu anlıyorum ve üstümde yük. Hastanedeyim Allah, nasip ederse bugün - yarın taburcu olacağım inşallah. Genelde tedavi için aldığım ilaçlar uyku yapıyor ve uyuyorum, mesajlara cevap verebilecek durumda olmuyorum. Hakkınızı helal edin. Ağrım çok ve öyle tek tek yazacak, konuşacak gücüm olmuyor. Allah'a emanet olun, bana en güzel hediye dualarınız" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK

İyiye gidiyordu yav daha geçenlerde haberini okumuştum.
En kısa sürede sağlığına kavuşur umarım.

Pankreas Kanseri çok yaşamaz bu yine 2,5 yıl yaşamış. Benim annem 14 ay yaşadı. 83 kilodan 60 kiloya düştü. Allah yakınlarına sabır versin :(
Başın sağolsun, bu hastalık çok kötü, sevdiğin kişi gözünün önünde günden güne eriyor.
Tüm hastalara şifa dilerim.

İyiye gittigi yok sanki ama umarım iyi olur

Acil şifa diliyorum, sağlık bu hayattaki en değerli hazinedir.

Pankreas zor eru. Bu kadar yasamasi bile mucize. Ameliyat olamadi bi sorundan oturu bildigim kadariyla.
Yani anlıyorum zor bir hastalık kurtuluş şansı yok ama bir insan olarak sadece inşallah daha iyi olur demek geliyor içimden. Öyle umduğumuz için, öyle olmasını istediğimiz için iyiye yoruyoruz ya hep.. Ne diyelim.

Geri