Tansiyonunuz varmi ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Ya ben bişeye üzülünce başıma inanilmaz bir agri giriyor 3 kez oldu bu tansiyon mu acaba

Çok şükür kronik olarak yok.
Bir şeye üzülüp heyecan yapınca olur o kadar. Tansiyon değildir o…

• Beğen
Tepkiler: ne
Bilmiyorum, bende olmuyor. Ama üzülünce olabilir tabi. Ben kendimi üzmüyorum. Nasılsa hepimiz öleceğiz. Üzülmeye gerek yok.

• Beğen
Õlçtürdün mü hiç?

Yok yeni yeni oluyor biri tansiyon olabilir dedi az önce

Git baktır bir an önce.
Tansiyonun şakası olmaz.

• sarılma
Ya ben bişeye üzülünce başıma inanilmaz bir agri giriyor 3 kez oldu bu tansiyon mu acaba
Ağrıyı hissettiğin zaman en yakın hastane ya da eczanede ölçtürebilirsin serçü. Her evde olması gereken bi alet aslında, bulundurmak lazım
Başka bişey de olabilir ihmal etme, geçmiş olsun

• sarılma
Ağrıyı hissettiğin zaman en yakın hastane ya da eczanede ölçtürebilirsin serçü. Her evde olması gereken bi alet aslında, bulundurmak lazım
Başka bişey de olabilir ihmal etme, geçmiş olsun
Pek olmazdı bende onun için hiç alete ihtiyaç duymadım açıkçası baktırmam lazim cidden böyle bir ağrı ilk defa çekiyorum teşk ederim ❤️

Benim tansiyonum düşüktür onun için başım ağrır genelde fazla düştüğü zamanda tehlikeli tabiki ama benimki 8 ile 10 arası oluyor

• Beğen
Kırıkkale delice kaya tuzu. Geçen bir personel arkadaş hediye etti. Çok övdü tansiyonu yüksek olanlara iyi geliyormuş. Öyle dedi. Takıldım biraz ürünü böyle sunmasına.

• Beğen
Baş ağrısının sebebi genelde stres kaynaklı tansiyon olabiliyor.
Benim tansiyonum hep düşüktür mesela, bende de baş ağrısı yapıyor ve sıkça bayılıyorum.

• Üzgün
Geri