Tanrının içinde yaşamak.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Belkide hepimiz tanrı denilen bir varlığın içinde yaşayan mikroplardan ibarettiz..Çok azımız şanslı bir hayat sürerken büyük bir kısmı en alt katmanda pislik içinde mücadele ediyor..Ve bu Canlı her saniye bizlerden kurtulmak için pervasızca öldürüyor..

Mısır aldım pazardan. Düdüklüde pişiriyorum. Pek güzel oluyo tuzlayınca

Dedim ya hep bu forum ciddi konuları kaldıracak seviyede değil diye.abuk subuk şeyler tutuluyor

Sen çok düşünüyorsun @Yabani, bu güzel bir şey. Ama bana öyle geliyor, sanki ayık değilken daha fazla düşünüyorsun. Aklımız ile çözemediklerimiz için yaratan bir Kur'an i Kerim'i gönderdi.

Başlığa bakınca tasavvuf öğretisi, sufi metafiziği gibi duruyor, hani vahdet-i vücud tadında filan. İçerik ise başka bir hikaye:d neyse tasavvuf filan benlik değil zaten. Mikroplu olan sav da benlik değil, şimdilik çıkıyorum bu konudan kfjf ama yorumları okucim.

Bi de trip atmış forum ciddi konuları kaldırmıyor diye.

İlkokullumuyuz biz. On yasinda mıyız.

Varoluş sancısı tanrı evren ben benlik.. bunları bitti gitti. Aştık bunları. Binlerce yıldır insanlar bunu düşündü konuştu tartıştı.

Neymiş tanrı parçası olabilir miymişim.

Vay anam vay. Ne orijinal fikir. Hiç kimsenin aklına nasıl gelmedi bu?

Estağfurullah estağfurullah

Bu konuşmalar bizi kesinlikle ilerletiyor. Düşünmek şart ancak, okumak da gerekiyor.

Farkındamısınız, insan denilen varlık açıklayamadığı konulara metafiziksel kavramlar diyerek içinden nasılda sıyırıyor kendini. Ya bir fihristi var ve o iyi şekilde analiz edilemiyor ise?

Bi de trip atmış forum ciddi konuları kaldırmıyor diye.

İlkokullumuyuz biz. On yasinda mıyız.

Varoluş sancısı tanrı evren ben benlik.. bunları bitti gitti. Aştık bunları. Binlerce yıldır insanlar bunu düşündü konuştu tartıştı.

Neymiş tanrı parçası olabilir miymişim.

Vay anam vay. Ne orijinal fikir. Hiç kimsenin aklına nasıl gelmedi bu?

Estağfurullah estağfurullah
Senin şu diploman bende hep kuşku uyandırıyor.nasıl ve ne mantıkla vermişler şaşırıyorum! Bunların daha önce konuşulup,tartışıldığından haberimiz var ama herkes senin gibi bilmiyor işte.bizden öncekiler kavun yemişler biz yemeyelim mi diyelim.

Senin şu diploman bende hep kuşku uyandırıyor.nasıl ve ne mantıkla vermişler şaşırıyorum! Bunların daha önce konuşulup,tartışıldığından haberimiz var ama herkes senin gibi bilmiyor işte.bizden öncekiler kavun yemişler biz yemeyelim mi diyelim.
Tamam başkan. Özür dilerim. Ben başlıyorum o zaman. Bir gün 24 saat, bir hafta yedi gün.

Sonuçta biz biliyoruz diye bunlar ilkokul müfredatından çıkarılmadı.

Geri