Tanrının Evrim Süreci.

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
insanoğlu önce güneşe taptı karanlık çöktüğünde tanrılarının kaybolmasına hazmedemeyip anında karanlığı aydınlatan aya taptılar güneş doğarken ay kaybolunca yeni bir tanrı arayışına giriştiler bunların çoğu hükümdarlar krallardı onların gücü etkilemişti insanları lakin ölüm inançlarını gölgeledi sonra hissedilen herşeye bir tanrı yarattılar zamanla peygambere dönüştüler bundanda tatmin olmayınca insanoğlu tek bir karakterde hepsini birleştirdiler herşeyden üstün herkesin tanrısını yarattılar asırlar sonra ona rakip tek bir güç çıktı PARA tanrısız yaparsın ama parasız asla..
7fHDZ2.jpeg
[/IMG]

Bu yazdığına inanıyon mu gerçekten

Yoo başkaları inansın diye yazdım

En azından sağlığım yerinde, çok param olmasa da olur. Sağlıktan önemli bir şey yok. İstediğin kadar paranın köpeği ol iki gözün, kolun, bacağın yerinde olmadıktan sonra kimse için paranın önemi yok. Zengin olup mutsuz yaşayanda var, fakir olup ufacık şeylerden mutlu olabilende.

Sirius milletin kafasını karıştırdı sağlıklı olsanda olmasanda herşey paraya bakar kira sahibi parasını istedi mi benim sağlığım yerinde herşey para değildir diyemezsin

En azından sağlığım yerinde, çok param olmasa da olur. Sağlıktan önemli bir şey yok. İstediğin kadar paranın köpeği ol iki gözün, kolun, bacağın yerinde olmadıktan sonra kimse için paranın önemi yok. Zengin olup mutsuz yaşayanda var, fakir olup ufacık şeylerden mutlu olabilende.

Allah uçak kazası vermesin gerisi olur boş ver.

Ve cenaze namazıyla gömerler :O

Allah erhamerrahimdir.aynı zamanda şediul ikab seriul hisaptır..Celaldir kahhardır da
Rahmeti gazabını geçmiştir.
Dibik not; ilahı reddedeyim derken hevayı ilah edinmeyi bu gibi insanlar da gözle görebiliyorsunuz

Ben hiç paran olmasın demiyorum. Paranın köpeği olmakla dediğim arasında çok fark var. Para amaç değil, araç olmalı.

İnananlar İmansız kalmaktan korkar, inanmayanlar parasız kalmaktan korkar. Korktuğun her şey seni çemberinde esir alır. Bir kağıt parçasının kudreti ne olabilir ? Can verirmi ? Alacaklılardan korkar hale sokar bir tek.

:gamer:
Yabani büyük trollsün :d
Düşündürücü yazılar bunlar. Şu an düşünüyom.

Tanrıyı maymuna çevirmişler. :) O halde maymunlar tanrıdır. :T:

İnsanlar ulaşamadıklarıyla alay eder. Am bu onarı yüceltmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri