Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
[YOUTUBE]unu-BlEFoBQ[/YOUTUBE] ben cehennemi kendim sectim cenneteki dilsiz seytanlari gormemek icin..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeryüzünde yaşayan şeytanlar yüzünden Allah'ı mı suçluyorsunuz? Ne demek Allah burayı terk etmiş?
Ben mi asabiyim, siz mi mantıksızsınız? Ne demek cennetteki dilsiz şeytan. Gittin mi de?
Suçlu kim peki herşeye gücü yeten allah mı yoksa yarattığı şeytanlar mı doğa üstü bir olay olduğunda Allah'ın kudreti diyorlar senin gibileri herşeye gücü yeten yaradan buna seyirci mi kalıyor herşeyden haberdar mucize yapsada bu videodaki olayı görmeseydik ..
Arkadaşım, benim seni buna ikna edecek din bilgim yok. Sadece Allah'ı suçlamayı çok ama çok yanlış buluyorum. Bunun açıklamalarını, izahını Kuran-ı Kerim'de bulabilirsiniz. Benim gibilerinin cevapları senin at gözlüklerini atmaya yetmez. Biraz bilinçlenmeni öneririm.
Ve evet, herşey Allah'ın takdiri, iyiside kötüsüde. Üzülmüyor, kızmıyor değilim. Lakin tek umudum Allah'tır.
Hadi by.
ne kadar acikliyici bir konusma oldu dini zaten bilgisi olmayanlar savunur bana nasihat verme kendinle dalga gecmeyi birak burdaki gaye amac nedir bu kadar insanin vahsice olmesinin bir hikmeti rahmeti mi var ben sana bilinclenmeyi degil akillanmayi oneririm.
Sabrımı sınarken yakalandı.
Türkçe konuşuyorum. Bak derinlemesine bilmediğim bir konuda sana ahkam kesmiyorum. Bu hayatta olan herşeyin bir nedeni var. Allah seni "kulum cennetin kapıları sana açık gel buyur" demeyecek yok yere. Acı çekeceksin, şükretmeyi, dua etmeyi, Allah'a sığınmayı, kibirlenmemeyi, böbürlenmemeyi öğreneceksin, bunları yaşayacaksın ki cennete girmeye hakkın olsun birazda olsa. Bu yüzden dünyada olan bütün kötülüklerin sebebi de Allah'tır, iyiliklerin sebebi de Allah'tır. Sadece SUÇLU! şeklinde nitelendirmek bizim haddimiz değildir.
Ha ben haddimi bilmem diyosan... bişi diyemem
Ve bir daha konudan uzaklaşıp kişiliğime laf edersen muhattap olmam seninle, çünkü tartışmayı bilmiyorsun.
By.