Tanri Susarsa..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]unu-BlEFoBQ[/YOUTUBE] ben cehennemi kendim sectim cenneteki dilsiz seytanlari gormemek icin..

Yaşamdan soğudum la. Tanrı o toprakları terk etmiş.

Yeryüzünde yaşayan şeytanlar yüzünden Allah'ı mı suçluyorsunuz? Ne demek Allah burayı terk etmiş?
Ben mi asabiyim, siz mi mantıksızsınız? Ne demek cennetteki dilsiz şeytan. Gittin mi de?

Yeryüzünde yaşayan şeytanlar yüzünden Allah'ı mı suçluyorsunuz? Ne demek Allah burayı terk etmiş?
Ben mi asabiyim, siz mi mantıksızsınız? Ne demek cennetteki dilsiz şeytan. Gittin mi de?

Suçlu kim peki herşeye gücü yeten allah mı yoksa yarattığı şeytanlar mı doğa üstü bir olay olduğunda Allah'ın kudreti diyorlar senin gibileri herşeye gücü yeten yaradan buna seyirci mi kalıyor herşeyden haberdar mucize yapsada bu videodaki olayı görmeseydik ..

Suçlu kim peki herşeye gücü yeten allah mı yoksa yarattığı şeytanlar mı doğa üstü bir olay olduğunda Allah'ın kudreti diyorlar senin gibileri herşeye gücü yeten yaradan buna seyirci mi kalıyor herşeyden haberdar mucize yapsada bu videodaki olayı görmeseydik ..

Arkadaşım, benim seni buna ikna edecek din bilgim yok. Sadece Allah'ı suçlamayı çok ama çok yanlış buluyorum. Bunun açıklamalarını, izahını Kuran-ı Kerim'de bulabilirsiniz. Benim gibilerinin cevapları senin at gözlüklerini atmaya yetmez. Biraz bilinçlenmeni öneririm.
Ve evet, herşey Allah'ın takdiri, iyiside kötüsüde. Üzülmüyor, kızmıyor değilim. Lakin tek umudum Allah'tır.

Hadi by.

Arkadaşlar o bi sınav sınav , bir bildiği varki ölüyorlar tamammı vadesi okadarmış yani allah napsın sölermisiniz şeytan dünyada insanları kandırıyor insanlarda savaş açıyor e olan masum halka oluyor onlarda diğer tarafta birşekjilde ihya ediliyorlardır , zaten kur-an bunu bi şekilde anlatmıştır , o yüzden üzülmeyin hani üzülün ama 5 dakka allahı düşünüp taktiri ilah diğin zaten geçicektir.
ayrıca biliinçlenirken doğru bilinçlenin , ama kendi bilinciniz doğrultusunda yapmayın bunu kutsal kitapların tesirinde bilinçleninki şeytana uymayın , yani kur-an sana ölene üzülme diosa üzülmüceksin çünkü bu onun için kurtuluş son insan kalana kadar bu şekilde düşünün zaten yaşıyosunuz arkadaşlar ne güzel , zaten tüm dinlerin amacı bu değilmi (gerçi diğerleri değiştirildi ) o yüzden aklınızın ermice şeylere kafa yormayın... kızdırmayın yaradanı şimdi, uzatmadan kaybolun
Hade namazaaaaaa ! Hadeeeeei. hadeee!!....

Savaştan kaçan Suriyelileri ülkelerinde istemeyen, yardım eli uzatmayan, kendisi kraliyet soyundan gelmişçesine Suriyelilere iğrenerek bakıp ''s..tirsin gitsin ülkesine'' diyerek serzenişte bulunan insanların, suçu, bir yaratıcı varsa eğer ona atmaları çok ilginç. Bombaları tepelerine yağdıran Allah, onlara yardım eli uzatmayan Allah, ülkelerinde istemeyen Allah.

Abi susayım susayım diyorum ama olmuyor ya. Dini bilgisi Kuran'ın Arapça bir kitap olduğu ve islam dini peygamberinin muhammed olduğundan ibaret olan, yahudilik, hristiyanlık gibi dinler ve diğer inanışlar hakkında gram bilgisi olmayan beyni küçük fikri büyük insanlarla aynı ülke vatandaşı olduğum için utanıyorum. Hayır yaşları küçük, ergen oldukları için bazı inanışları reddetmeyi coolluk sanıyorlar diyeceğim, yok yahu koca koca insanlar. Hayatlarındaki tek idealleri s..ini kaşıyıp ağzında sigara iddaa kuponu doldurup kazanmak olan insanların bombaları Allah'ın gönderdiğine inanması beni neden bu kadar kızdırıyor onu da anlamıyorum. Bu insandan nasıl bir bakış açısı bekliyorsun ki?

Kendi inancı dışındaki inançlara mensup olan herkesin cehennemde yanacağını iddia edip gavur addeden yobazlar ile bi ... hakkında bilgisi olmayıp fikri olan cahillerin ellerine vereceksin silahları, kapatacaksın büyük bi oda içerisine, yesinler birbirlerini. Yakacaksın sigaranı, seviştikten sonra içilen sigara misali zevkle tüttüreceksin zıkkımı. O zaman dünya daha iyi bir yer olur.

Dipnot: Bu yazdıklarım forum dışı tanıdığım, çevremdeki insanlar içindir. Üzerinize alınmamanızı önemle arz ederim.

Arkadaşım, benim seni buna ikna edecek din bilgim yok. Sadece Allah'ı suçlamayı çok ama çok yanlış buluyorum. Bunun açıklamalarını, izahını Kuran-ı Kerim'de bulabilirsiniz. Benim gibilerinin cevapları senin at gözlüklerini atmaya yetmez. Biraz bilinçlenmeni öneririm.
Ve evet, herşey Allah'ın takdiri, iyiside kötüsüde. Üzülmüyor, kızmıyor değilim. Lakin tek umudum Allah'tır.

Hadi by.

ne kadar acikliyici bir konusma oldu dini zaten bilgisi olmayanlar savunur bana nasihat verme kendinle dalga gecmeyi birak burdaki gaye amac nedir bu kadar insanin vahsice olmesinin bir hikmeti rahmeti mi var ben sana bilinclenmeyi degil akillanmayi oneririm.

İzlemedim, konuyu birisi özetlese ..

ne kadar acikliyici bir konusma oldu dini zaten bilgisi olmayanlar savunur bana nasihat verme kendinle dalga gecmeyi birak burdaki gaye amac nedir bu kadar insanin vahsice olmesinin bir hikmeti rahmeti mi var ben sana bilinclenmeyi degil akillanmayi oneririm.

Sabrımı sınarken yakalandı.

Türkçe konuşuyorum. Bak derinlemesine bilmediğim bir konuda sana ahkam kesmiyorum. Bu hayatta olan herşeyin bir nedeni var. Allah seni "kulum cennetin kapıları sana açık gel buyur" demeyecek yok yere. Acı çekeceksin, şükretmeyi, dua etmeyi, Allah'a sığınmayı, kibirlenmemeyi, böbürlenmemeyi öğreneceksin, bunları yaşayacaksın ki cennete girmeye hakkın olsun birazda olsa. Bu yüzden dünyada olan bütün kötülüklerin sebebi de Allah'tır, iyiliklerin sebebi de Allah'tır. Sadece SUÇLU! şeklinde nitelendirmek bizim haddimiz değildir.
Ha ben haddimi bilmem diyosan... bişi diyemem

Ve bir daha konudan uzaklaşıp kişiliğime laf edersen muhattap olmam seninle, çünkü tartışmayı bilmiyorsun.
By.

İŞİD Halep'e girerken oradaki, Arapları, Türkmenleri yurtlartından sürüp süpürürken kimsenin gıkı bile çıkmıyordu. <>Ne zaman Suriye devleti topraklarına sahip çıkar oldu bu videolar da bizlere, ''bakın Ha! Bunun sorumlusu ESED'dir.'' demeye getiriyorlar. Utanmadan birde buna Allah'ı ortak koşuyorlar.

Salağız ya!................

Sabrımı sınarken yakalandı.

Türkçe konuşuyorum. Bak derinlemesine bilmediğim bir konuda sana ahkam kesmiyorum. Bu hayatta olan herşeyin bir nedeni var. Allah seni "kulum cennetin kapıları sana açık gel buyur" demeyecek yok yere. Acı çekeceksin, şükretmeyi, dua etmeyi, Allah'a sığınmayı, kibirlenmemeyi, böbürlenmemeyi öğreneceksin, bunları yaşayacaksın ki cennete girmeye hakkın olsun birazda olsa. Bu yüzden dünyada olan bütün kötülüklerin sebebi de Allah'tır, iyiliklerin sebebi de Allah'tır. Sadece SUÇLU! şeklinde nitelendirmek bizim haddimiz değildir.
Ha ben haddimi bilmem diyosan... bişi diyemem

Ve bir daha konudan uzaklaşıp kişiliğime laf edersen muhattap olmam seninle, çünkü tartışmayı bilmiyorsun.
By.

Alemsin valla iyi sen böyle yaşamaya devam et..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri