Tanrı noktası

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Bende o nokta yok neden mi çünkü beni tanrı değil babam yarattı zevk kurbanıyız yani

Bilimsel tartışma mı?
Sen çok yanlış anlamışsın. Koca araştırmayı tek cümleyle anladığını sanıp özetlerle yetinen birisi, benimle tartışacak kalibrede olamaz.
Neden mi sana cevap yazıyorum; öğretme zevkimden.

İyi günler.
Tabiki öğretmenim diye hep ben öğretecek değilim ya, yeri geldiğinde en büyük edebin kimden öğrenilmesi gerektiğini de bilirim. :))
Hayırlı günler..

İnanmayan insan siz ne derseniz diyin inanmaz. İnanan insanda siz ne derseniz diyin vazgeçmez. Bunun istisnası yüz binde birdir.

Zerdüşt değilim ama kan bağımız vardır Kuran’ın çoğu şeyi Avesta’dan alıntı dinim dinsizlik

Şurda not kalsın 1 seneye kalmaz dinden çıkacaksın

Zerdüşt değilim ama kan bağımız vardır Kuran’ın çoğu şeyi Avesta’dan alıntı dinim dinsizlik
İslam dini ilk insanın Hz Adem oldugunu söyler. Ve Kur’an-ı Kerim de Allah ın peygamberleri içindedir. Ve ondan sonra gelen nice peygamberde var. Avestanın Hz. Muhammed den önce gelen peygamberlere vahiy inen sözlerden alıntı olmadığını kanıtlayabilirmisin. Allah ın insanlara gönderdiği buyrukları neden çok farklılık göstersin

İslam dini ilk insanın Hz Adem oldugunu söyler. Ve Kur’an-ı Kerim de Allah ın peygamberleri içindedir. Ve ondan sonra gelen nice peygamberde var. Avestanın Hz. Muhammed den önce gelen peygamberlere vahiy inen sözlerden alıntı olmadığını kanıtlayabilirmisin. Allah ın insanlara gönderdiği buyrukları neden çok farklılık göstersin
Kendin bakabilirsin Avesta hak dinlerden çok eski islam bir kaç asır sonra geldi sırat köprüsü cennet cehennem tek ilah vurgusu şeytan sıfatı var tahminim dünyadaki ilk tanrılı din

Kendin bakabilirsin Avesta hak dinlerden çok eski islam bir kaç asır sonra geldi sırat köprüsü cennet cehennem tek ilah vurgusu şeytan sıfatı var tahminim dünyadaki ilk tanrılı din
Diyorum ya Hz Adem Allahın ilk peygamberi ve ilk insan.Yani bu düşünce senin söylemini çürütüyor . Kanıtlayamasam da

Geri