Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabiki öğretmenim diye hep ben öğretecek değilim ya, yeri geldiğinde en büyük edebin kimden öğrenilmesi gerektiğini de bilirim.Bilimsel tartışma mı?
Sen çok yanlış anlamışsın. Koca araştırmayı tek cümleyle anladığını sanıp özetlerle yetinen birisi, benimle tartışacak kalibrede olamaz.
Neden mi sana cevap yazıyorum; öğretme zevkimden.
İyi günler.
Gene inanmamAllah sabah vakti yeryüzüne inip kapınızı çalsa, halen ona inanmayacak insanlar var, yazık...
Gene inanmam
O ateist ben değil
İslam dini ilk insanın Hz Adem oldugunu söyler. Ve Kur’an-ı Kerim de Allah ın peygamberleri içindedir. Ve ondan sonra gelen nice peygamberde var. Avestanın Hz. Muhammed den önce gelen peygamberlere vahiy inen sözlerden alıntı olmadığını kanıtlayabilirmisin. Allah ın insanlara gönderdiği buyrukları neden çok farklılık göstersinZerdüşt değilim ama kan bağımız vardır Kuran’ın çoğu şeyi Avesta’dan alıntı dinim dinsizlik
Kendin bakabilirsin Avesta hak dinlerden çok eski islam bir kaç asır sonra geldi sırat köprüsü cennet cehennem tek ilah vurgusu şeytan sıfatı var tahminim dünyadaki ilk tanrılı dinİslam dini ilk insanın Hz Adem oldugunu söyler. Ve Kur’an-ı Kerim de Allah ın peygamberleri içindedir. Ve ondan sonra gelen nice peygamberde var. Avestanın Hz. Muhammed den önce gelen peygamberlere vahiy inen sözlerden alıntı olmadığını kanıtlayabilirmisin. Allah ın insanlara gönderdiği buyrukları neden çok farklılık göstersin
Diyorum ya Hz Adem Allahın ilk peygamberi ve ilk insan.Yani bu düşünce senin söylemini çürütüyor . Kanıtlayamasam daKendin bakabilirsin Avesta hak dinlerden çok eski islam bir kaç asır sonra geldi sırat köprüsü cennet cehennem tek ilah vurgusu şeytan sıfatı var tahminim dünyadaki ilk tanrılı din
Diyorum ya Hz Adem Allahın ilk peygamberi ve ilk insan.Yani bu düşünce senin söylemini çürütüyor . Kanıtlayamasam da
Sana göre oEfsane değil miydi ya o?