Tanrı; Neden kadınların kapanmasını istemek için insanın kumaşı icat etmesini bekledi?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Bağlanmasa şaşardım zaten. Erotik filme bağlansa olmuyor mu? Üstünüze afiyet sevmiyorum da onu?

Azizim,benim elimde olan bir mevzu degil ki...O'nu ortunme emrini sadece kadina has bir durum olarak idrak eden arkadaslara sorman gerek.Zira ben hayanin hem kadin icin,hemde erkek icin ustun bir meleke olduguna inaniyorum.

Azizim,benim elimde olan bir mevzu degil ki...O'nu ortunme emrini sadece kadina has bir durum olarak idrak eden arkadaslara sorman gerek.Zira ben hayanin hem kadin icin,hemde erkek icin ustun bir meleke olduguna inaniyorum.
Bu konuda hemfikiriz. Ama bunu ya anlatamıyoruz ya da anlamıyorlar.

Bugünde @Minyonita nın benimle kavga günü sanırsam. Ne dersem zıt gidiyor bana o yerden bitme boyuyla.
ya hu şurada bir görüşü tartışıyoruz hemen çirkinleşiyorsun :)) ben hiç çirkinleşmedim bak düşüncelerimi olduğu gibi ortaya koydum kimseye saldırmadım şahsi olarak neden kendi inandığınızın dışında bir görüş gördüğünüz anda saldırmaya başlıyorsunuz anlamıyorum doğrusu..

ya hu şurada bir görüşü tartışıyoruz hemen çirkinleşiyorsun :)) ben hiç çirkinleşmedim bak düşüncelerimi olduğu gibi ortaya koydum kimseye saldırmadım şahsi olarak neden kendi inandığınızın dışında bir görüş gördüğünüz anda saldırmaya başlıyorsunuz anlamıyorum doğrusu..
Ne çirkinleşmesi nerede çirkinleştim ben ya? Ayrıca da hiç çirkin değilim. Ayrıca gıcığım demiyor da suçu bize atıyor :)

ben boyumdan gayet memnunum ekonomist bey :))
Borsacı ve finansçıyım. Ehonomüst değilim.

kapansınlar ya açıkken merak uyandıracak bir şey olmaz

mümkünse lahana gibi giyinsinler

konunun ana fikrine gelecek olursak... Tanrı neyi neden demiş nenden emretmiş kendisi bilir, biz bilecek olsak tanrı biz olurduk de mi ?

Terzilerin piri Idris dir.

Insanin, preistorik acidan, kiyafet ile donandiginin en önemli kaniti,170000 sene öncesine dayanan kiyafet bitleridir.
(Orta Paleolitik)

Ne misir imp var ne tevrat ne bilmem sumerliler felan..ne de islam

Hatta bu kiyafet bitlerinin ayaklarinda bulunan mikrokozmik keten parcalarinin bulunmasi da cabasi.

Insanlik kac yasinda,o konuda uzmanlar daha pek bir tartisiyor.

Toparlayacak olursak,insanin kendini kumasa ve ya "örtünmeye" bürünmesi,bildigimiz dogmalardan cok daha eskidir.

Olaya biraz da tanri acisindan bakin. Adam herseyi yaratmis lan her sey onun;
evren , galaksiler , bigbang vs
Kimseyi umursamak zorunda degil.
Adam yaratilmamis ondan once hic bir sey yokmus. Dukkani bugun kapatip gitse nereye kacabileceksiniz.
Aslan kurbaga ile konusurmu , biraz haddinizi bilin ulan olumluler.
Haksizlik yapabilir o yaratmis cunku
Size mukafat verebilir o yaratmis
Birinizde agzini acip tek kelime edemessiniz. Adam sizi ibadet edin diye yaratmis. Bilinmek istemis.
Siz ise kalkmis kapali yaratamazmiydi.
Adam cennetin kapisina muhammed yazmis adem sormus bu isim kim diye de haddini bil ulan sanene demis.
Adam sizi seviyor ama her baba cocugunu sever de doverde.
O sizin babanizin tokadi gibidir , karsilik veremessiniz!

Olaya biraz da tanri acisindan bakin. Adam herseyi yaratmis lan her sey onun;
evren , galaksiler , bigbang vs
Kimseyi umursamak zorunda degil.
Adam yaratilmamis ondan once hic bir sey yokmus. Dukkani bugun kapatip gitse nereye kacabileceksiniz.
Aslan kurbaga ile konusurmu , biraz haddinizi bilin ulan olumluler.
Haksizlik yapabilir o yaratmis cunku
Size mukafat verebilir o yaratmis
Birinizde agzini acip tek kelime edemessiniz. Adam sizi ibadet edin diye yaratmis. Bilinmek istemis.
Siz ise kalkmis kapali yaratamazmiydi.
Adam cennetin kapisina muhammed yazmis adem sormus bu isim kim diye de haddini bil ulan sanene demis.
Adam sizi seviyor ama her baba cocugunu sever de doverde.
O sizin babanizin tokadi gibidir , karsilik veremessiniz!
Devrelerim yandı ………okurken çarpıldım zaar.. :q:q:aip

Yazanların neredeyse tamamı erkek ve birçoğu müslüman değil, islam’a inanmıyor. (ya da herhangi bir dine) ayetin muhatabı siz değilsiniz, dert etmeyin.
No Pasaran hortlattı bu konuyu ki kaos çıksın… No Pasaran sen neden böylesin, bizim artık emekliliğimiz geldi maykıl. Ben onedio hangi meyvesiniz testi çözmeye gidiyorum, inşallah ejder meyvesi çıkarım

Yazanların neredeyse tamamı erkek ve birçoğu müslüman değil, islam’a inanmıyor. (ya da herhangi bir dine) ayetin muhatabı siz değilsiniz, dert etmeyin.
No Pasaran hortlattı bu konuyu ki kaos çıksın… No Pasaran sen neden böylesin, bizim artık emekliliğimiz geldi maykıl. Ben onedio hangi meyvesiniz testi çözmeye gidiyorum, inşallah ejder meyvesi çıkarım
Ne demek ayetin muhattabi degiliz. Ayet "erkege"indi be! (Vahiy edildi)

Kumasa bagli olsaydı kumasin bulunmasi ile kapanma arasında 5500 yıl olmazdı
Sacma sacma konular

• Beğen
Tepkiler: Sim
İnanın her şey forumda biraz daha nefes almak için, arkadaşlar kopmasın, karalayacak 3-5 şey olsun diye, daha fazlası değil. : ddd
kaldıki bu tür konulardan kaos çıkartacak dönemi aşalı çok oldu bence. Kaos çıkarmak istesem daha farklı konulardan denerdim : ddd

Geri