Tanrı Kimden yana.

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 milyonluk İsrail için, 1.5 milyar müslüman ebabil kuşlarını bekliyor...

Afrika yıllardır bekliyor. Filistine sıra zor gelir.

Kıllı göğsündeki altın kolyesi, bileğindeki aksesuarlar, beyaz gömlek üstten 3 düğme açık kuroyum ama para bende var ya? hah! ondan. Nükleer güç bende. En kralını düzerim diyen coni var ya, bir de yahudi lobisi. Görünüm değil işlevsellik önemli kapiş? yani sayı ile olmuyor bu işler. İşin ilahi adalet boyutuna gelince; Biz insanların, onun icraatlarına beynimizin basabilitesi yengen. Adına kurban olduğum rabbim. Görelim neyler?neylerse güzel eyler.

yeni bir film çıkar buna karşı kurtlar vadisi Kudüs iyi seyirler

Tanrı sunettullahın gereğini yerine getirenden yanadır...
Sunetullah ebabil kuşu ( vahyin bahsettiği şey bu değil zaten ) bekleyeni üstün kılmaz, anın fıkhını uyan , gücü kudretli elinde tutan , Evreninn ve yaşamın yasalarına , yaşamın kurallarına uyanları üstün kılar... Tanrının müdahalesini bekleyenler tarihi yanlış okuyanlardır...

yeni bir film çıkar buna karşı kurtlar vadisi Kudüs iyi seyirler

Maalesef insanlar kendini bu tür şeylerle yada sokaklara anlamsız dökülmelerle tatmin ediyor...
şimdiye kadar yapmamalarına şaşırmış biriyim...
Yeniden sen düşündüğüne göre bence senaryo yazmaya başla :)

Doğada olan ufak bir reaksiyonu nasıl ki tanrıdan biliyorsak onsuz bir dalın yaprağı bile kımıldamıyorsa olan her Kötülük onun iZni olmadan olmuyormuş demek tanrı sadist mi bilmem ama varlığı acı veriyor ..

Allah bir sistem kurdu bu sistem işleyiş için tanrıdan izin almaz... Tıpkı bizler gibi...
Varlık amacının, fıtratın dışına çıkanlar ise error verir...
Olaylara farklı bakmak gerek..

Bilgi - İnanç - Eylem

Kudüs bizimdir bizim kalacak diyor cemaat
ama kaybedeli 100 yıl oldu
Allah hep vardı
öptüm

yabani ve konuları. Bir de yanına boynu bükük gül koymuş :sırıt:

İnanmadıgın Allah'ımı soylüyorsun Yabani ne diyorsun suan bir acıkla lütfen sanırsın adam Ehl-i sünnet yolunda ilerliyor.

Ben inanıyorum oda bana inanıyor geçinip gidiyoruz işte kendinizi yormayın

Öğretelim ..

Şüphesiz Allah, kendisine karşı gelmekten sakınanlar ve iyilik yapanlarla beraberdir. ( Nahl 128 )

Bizim uğrumuzda cihad edenler var ya, biz onları mutlaka yollarımıza ileteceğiz. Şüphesiz Allah, mutlaka iyilik yapanlarla beraberdir. ( Ankebut 69 )

Daha çok var ama bu iki ayet kâfidir ..

Tanrı hep bizimle, hep iyilikten yana kardeşlerim.

duyuldu.

dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri