Tanıştıktan sonra pişman olunan üye

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
@Aze bu kesinlikle benim için ve ciddi söylüyorum bunu.
Çünkü tam derdimi anlatacam ve Aze çıkar sahneye benim derdim senin derdini...
Sonrasında ben anlat ne oldu, vay öyle mi.. şöyle böyle yap derken kendi derdimi unutuyorum.
Daha da önemlisi çevresinde bir tane güzel akraba, kanka, arkadaş vs vs olmaz mı ya.
En sevdiğim arkadaşım @Psinoza :) en azından Aze'den iyidir benim Kürt kardeşim.

@Aze bu kesinlikle benim için ve ciddi söylüyorum bunu.
Çünkü tam derdimi anlatacam ve Aze çıkar sahneye benim derdim senin derdini...
Sonrasında ben anlat ne oldu, vay öyle mi.. şöyle böyle yap derken kendi derdimi unutuyorum.
Daha da önemlisi çevresinde bir tane güzel akraba, kanka, arkadaş vs vs olmaz mı ya.
En sevdiğim arkadaşım @Psinoza :) en azından Aze'den iyidir benim Kürt kardeşim.
Ahahahaha beni bu gece sinirlendiremezsin etiket yapıp durma ciddi bir konu yazmaya çalışıyorum

Sinirlendiğim olmuştur.
Tanıdığıma pişmanlık değil de, aksine güzel insan olduklarına kanaat getirdiğim 2 kişi kazandrdı.
Karaktersiz insan buraya özgü değil hayatın her yerinde karşımıza çıkabilir. Kontrol sen de olmadıkça çok üzerler aşkofişko.

kontrol edecem derken yasamayı da unutmamak lazım. ben ugrasamam icimden geldigi gibi yasarım. gerekirse de üzülürüm hep gülcek deyiliz ya....

Sulu gözlerinden yine sen sorumlusun
Kahretsin! Yapmak istediği espiriyi yapamamak buna denir .D
Biri beni düzeltsin

Hareketlerimden pek pisman olan bir insan degilim. Ama insan suna uzuluyor bazen. Gereksiz yere, kendi kendine tavir alan insanlara. Hayir, neyse derdiniz soyleyin arkadas :d Zaten 3.5 kapasitem var surasi icin ayirdigim.

• Beğenmedim
Tepkiler: Sux
Pişmanlık gibi hisleri hayatımda barındırmıyorum. Tanıştığım insanlarıda pişmanlık olarak asla nitelendirmem, hayatıma her giren insan eksi ve artısı ile bana illa bir şeyler katmıştır.

oyle bir pismanlik yasamadim hic burada. kimseyi yakindan tanimiyorum. zaten kimseyi yakindan tanimak da istemiyorum. boyle iyiyiz, boyle guzeliz :emoji_ok_woman:

pişmanlıktan ziyade öyle bir ayaz yiyorum ki buz kesiliyorum.

büyük şans. tanımayıp sevmeye devam etsek daha mı iyi? allah korur ve kollar…

En kraliçesini yaşadık..

ben kimseyle içli dışlı olacak şekilde tanışmadım, pişman değilim.

Öyle değilde verdiğin değeri suistimal edenler oluyor ve keşke vermeseydim o değeri diyorsun.

Geri