Tanıştığınıza memnun olmasanız bile “Tanıştığıma memnun oldum” der misiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 596 gün önce görüldü
evet, derim.

ek: nedenini de yazayım, çünkü yav$ak bir bireyim.

Son düzenleme:
Demem, o derse de buz gibi "bende" derim.

ben tanistigima memnun oldugum birisine de ''memnun oldum tanistigimiza'' demem ki

Yeni tanıştığım ya da tanıştırıldığım birinden rahatsız olmak için gerekçem nedir?
Uzaktan tanıdığım ancak yüz yüze tanışıklığım olmayan birisi bile olsa nezaketen "Memnun oldum" derim.

selam ben hıhım derken gülümsüyerek senin hımına diyebiliyorum
çok profesyonel çok iyi

Nezaketimi kaybetmem fakat hissetmediğim bir şeyi de demem. Yalnız tanıdığıma gerçekten memnun olduğum insanlara bunu özellikle belirtirim. Çünkü bu duyguyu çok nadir hissedebiliyorum.

Son düzenleme:
Kullanmadığım bir cümle.

Derim, samimiyetsiz bir siritis atarım sonra arkamı döner yüzümü eksitirim.. ne biçim insanım ben ya..

Bu soru teknik acidan cevaplanmasi zor ya da linear gidebilen, bir zaman cizelgesinde ard arda gelen bir oldu bitti degil.
Söyle ki,
Ilk "tasinma" asamasinda söylenir genelde mo cümlesi.
Nezaketen olabilir.Ilk asamada hep memnun olunur ne hikmetse.
Tanidikca belki pisman olunabilir.
Yani pismanliga gelindikten sonra,seni tanimadigima hic memnun olmadim demek,komik.
Yani insan söver felan en basitinden.
Duygu yogunlugu var sonucta .ddd

Bu soru teknik acidan cevaplanmasi zor ya da linear gidebilen, bir zaman cizelgesinde ard arda gelen bir oldu bitti degil.
Söyle ki,
Ilk "tasinma" asamasinda söylenir genelde mo cümlesi.
Nezaketen olabilir.Ilk asamada hep memnun olunur ne hikmetse.
Tanidikca belki pisman olunabilir.
Yani pismanliga gelindikten sonra,seni tanimadigima hic memnun olmadim demek,komik.
Yani insan söver felan en basitinden.
Duygu yogunlugu var sonucta .ddd
Çok dertli gördüm seni sanki bu konuda ;d

Bu cümlenin kullanılacağı ihtimali bile söz konusu değil en nezaketsiz biri bile tanıştığı birine demez bence.(ehe ehe o zaten nezaketsiz der need.demez)Sadece benzeri o da duygusal ilişkiden kötü bir şekilde ayrılmayla kurulur " seni tanığım güne lanet olsun " vs..

Genelde ilk tanıştığımda nötr olurum ona rağmen memnun oldum derim, nezaket icabı

Genelde tanıdığım insanlarla tanışıyorum.
İş sektöründe ise nasil bir zirtapoz oldugu ile ilgilenmiyorum; legal, seri ve iş çözücü olsun yeterli.

Geri