Tanıştığı erkekle ilk günden sevişen kız

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 901 gün önce görüldü
bi kadin ölmüs. ahali cenaze namazını kilmiyor. kavga cikiyor. diyorlar ki bu isi cozse cozse falanci hoca cozer. gidiyorlar hocaya.

hoca: niye kilmiyosunuz lan kadinin cenaze namazını?
ahali: hocam bu hayat kadiniydi. hayat kadininin cenaze namazini kilmayiz.
hoca: ulan pezevekler, ustte yatanlarin namazini kiliyosunuz da altta yatanlarinkini niye kilmiyosunuz?

Kızlarda ben onu sonradan düzeltirim adam ederim ayar veririm diye çoğu odunu göre göre marangoz olmaya kalkışıyor bence bunu da eklemek lazım üstteki doğru yorumların yanına

Ben olumsuz yorum attım. Ama öyle kadın-erkek ayrımı yapmıyorum yani. Kimse yanlış anlamasın.
Bazı arkadaşlar eleştirmişler ve konuyu farklı yönlere çekmişler de..
Aşk olmadan, sevgi olmadan bir şeyler yaşamayı doğru bulmadığımdan öyle dedim. Bu güzel bir davranış değil, savunmanın da bir anlamı yok. Bu tarz biri zaten sizi sevmiyor demektir.

Size ne yahu?
"Ilk taşı günahsız olanınız atsın..."

Tanıştığı kızla ilk günden sevişen erkekten bir farki yoktur.Herkes kendine baksın, sen her şeyi yapacaksın kız yapınca ahlaksız olacak öyle mi? Geciniz efendim onu geciniz.

Canı istemiştir :T:

Ne denli karmaşaya dönüştürmüşsünüz böyle .

tabuları olmayan, istediği gibi takılan, kendini bu yüzden kimseye hesap vermek zorunda hissetmeyen olması gerektiği gibi kendini özgür ilan eden kızdır.
Herkes sevişmeli demiyorum, isteyen sevişir diyorum.

bence başlık; sevişmeyi abartmış bir toplumun en sığ halidir.
niçin; tanıştığı ilk günden sevişmek kadın için bir suçmuş gibi görünüyor ki?
yani erkeğin sevişebilmesi meşru mu yahut sevişebilirliği evliliği etkilemiyor mu?
hay namus anlayışınıza kıran girsin :/

ilk günden bu potansiyel mevcutsa vay haline o erkeğin )

Adam da eğlenilecek adam o zaman.
Madem ilk günden yapıyor.
Sonuçta tek kişilik değil eylem.

Geri