Oyun Tanımak İstediğin Üyeyi Yaz, Alttaki Sana Tanıtsın

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 279 gün önce görüldü
Eskiden iyi birisi gibi duruyordu fakat bozuldu :))))) tekerlek patladı :)))) Son zamanlarda cıvık, saçma yazılarını okudum. şaka şaka yapıyoruz diye diye erkeklerle flörtleşen gereksiz dkkat çekme çabaları içinde. Ve artık lütfen uyuşturucu yazısı yazma paylaşma meli' bey.

İki nokta :

Ben çok hatırlamıyorum ama forumsalcıların sevdiği birisi (çok güzel tanıttım bravo bana)

Lefty

Forumda kendime çok yakın hissettiğim, sevdiğim, saygı duyduğum, bir kahve eşliğinde keyifle sohbet edebileceğime inandığım, kimliğinin kişiliğinin doğru olduğunu düşündüğüm biridir Lefty.

Anna Karenina?

Önümüzdeki kasımdan sonra 2023'de dahil olacak şekilde maddi bir büyüme,iyileşme sürecinden geçecek.Önümüzdeki altı ay boyunca maddi konularla alakalı rafa kaldırılmış bir çok şey gündeme gelecektir.En net temiz 2025 ten sonra kafası bi çok anlamda rahat edecek. 2018'den bu yana yorulmuş olabilir epey.Geçecek.

yeLda

@yeLda
Yaaa çok asil ve nahif bir kadın. Kırıldığında, kızdığında, kavga ederken bile çok zarif. Tarz ve güzel bir kadın. Seviyorum enerjisini. Yulaf bakanımız :* hep mutlu olmasını ve kendisi gibi güzel kalplere denk gelmesini dilerim.

Melis

Tanıtacak kadar tanımıyorum, bir kaç izlenimim var onları da paylaşınca histeri krizi geçiriyor.
Supplement ve ilaç farkını anlamasına vesile oldum en son,rica ederim.

Raijin

Çok güzel bir kalbi var. Aşkı buldu. Mutlu olsun hep.
Melisss

Pek tanimiyorum cünkü pek aktif görmedim, aktifken de hep angie ile takiliyo cok güzel bi dostluklari var gibi duruyo Allah kimsenin bozmasına izin vermesin amin..

angie?

Forumda hayli zaman geçiriyor ve bu süre zarfı içinde kendisinin özel bir yeri olmasından ziyade olabildiğince üyelerin kendilerini yalnız ve yalın hissetmemelerini sağlamaya çabalıyor.

Sezen

morsalkım; böyle tatlı mı tatlı arkadas gruplarında da olur ya hani kimse kötü olmasın diye kırk takla atar hahhhh işte o kişi tam olarak morsalkım bence

angie ??

herkes herkesi nasıl tanır ya

Geri