Tanımadığınız biri sizi arayıp"Dertleşmek istiyorum,hayat hikayemi dinler misin?derse

Konu sahibi son olarak 281 gün önce görüldü

Tanımadığınız biri sizi arayıp"Dertleşmek istiyorum,hayat hikayemi dinler misin?Derse

• Dinlerim

Kullanılan: 21 36.8%
  • Telefonu kapatırım.

Kullanılan: 7 12.3%
  • Manyakmısın sen kardeşim derim :)

Kullanılan: 16 28.1%
  • Diger

Kullanılan: 13 22.8%

• Kullanılan toplam oy
    57
dilimin ucuna geldi de diyemedim ya la

samimi olmadığım bi arkadaş facebook sohbetten yazmıştı bana. öyle rastgele beni seçtiğini, bi sıkıntısını anlatmak istediğini, yorum yapmama gerek olmadığını, sadece anlatıp rahatlamak için olduğunu söylemişti. ben de dinlemiştim ve bu teklifini çok insani bulmuştum. ama telefondan olursa korkarım tabi. telefon sapığı geçmişim var, çat diye kapatır klozete atarım hemen.

konunun ne olduguna bağlı çünkü bazen karşınıza çıkan dertler gerçeklik algınızı çok fazla etkiliyor. gerçek olmadığını bildiğiniz ya da hissettiğiniz bir durum aklınızda acaba mı sorusu bırakıyor. ve bu acabalardan sonra o gece o yataga eskisi gibi rahat yatamıyorsunuz. rutin dertlerse dinlerim anvak çok özele kaçan dertlerse dinlemem benim psikolojim kaldırmaz

Allahima bin sukurler olsun bi manyak daha cikti karsima derim. musait bi zamanda a'dan z'ye kadar dinlerim, yalan da olsa, gercek de olsa... keyifli oluyo bazen :d

gerçekten tanımadığım biri mi acaba diye sorgular, inanamam kesin.... hiç şüpheci değilimdir. :emoji_sleepy:

Arayan olmuyor ama bir mekana yalnız gitmişsem eğer, yan masalardan birisi ile sohbet başlıyor ve bir süre sonra ilginç hayat hikayeleri dinlemeye başlıyorum. Arayan olursa dinlemem ama yüz yüze iletişimde dinlerim, dinliyorum.:)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bizim derdimiz kendimize yeter . Dert babasımıyımlan ben

derman ben de değil karşim.. şimdi o telefonu usulca kapat, derim…
dinlemem

Geri