Soru C Tanımadığınız biri size yiyecek,içecek uzatsa alır mısınız?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Tepkiniz ne olurdu ?

• Yemem

Kullanılan: 3 60.0%
  • Alırım ama atarım çöpe

Kullanılan: 1 20.0%
  • Güvenmem

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü yola düşmeye hiç niyetim yok!

• Önce sen ye diye teklif ederim

• Atın ölümü buğdaydan olsun

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Toplu taşımada veyahutta sokaktaki yürürken rastgele biri size yiyecek filan verse yer misiniz?

Cami önlerinde, ölen birinin hayrına lokma ya da un kurabiyesi dağıtan kişiler dışında hiç böyle bir şeye denk gelmedim.

Geçen Zürih gölüne karşı arkadaşla otururken yanımıza şarap filan aldık.yalnız şarap açacağı yoktu. karşı tarafta lüks bir mekan vardı arkadaş oraya gidip açtı..neyse yan tarafımızda iki kız oturuyordu 22-25 yaş arası..Arkadaşım onların yanına gitti bardakla şarap içer misiniz diye sordu.Kızda cevap olarak yanımda açsaydın içerdim ama açılmış şarabı içmem..Kız çok haklıydı! Bizler akıl edemedik ama O neden hayır diyeceğini iyi biliyordu.Kimseye güvenilmez..

Yok annemi çağırırım

Alırım sevmediğim birisine veririm

önce sen ye diye teklif ederim... hiç işim yok...

Ben yemezoğluyum. Tanıdığımdan da bir şey yemem. Ben herkesin elinden yemek yemem. Kimsenin bir şey ısmarlamasını sevmem. Onu yemem bunun yemem. Tingozumdur bu konuda. Başkaları tarafından ikram edilen şeyleri kabul etmem.

Kirilmasin alirim

Ama yemem atarim

3-6 yaşa sorulacak bir soruyu forumda sormanız ?

Yabaniyeyi yiyecek diye uzatmayiz.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Bilgilendirme için teşekkürler günaydın isimli konusu olan kurt bey.
Rica ederim Forumsal BigRap Production'a katılırım diye oy verip de "ben ne ara buna evet demişim" diyerek hızla uzaklaşan ciddi hanım

• Hehe
Tepkiler: Aze
Geri