Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tanımadığınız bir insana negatif duygular beslemek
Hic tanimadiginiz insanlara her gun cicek bocek yollayip yaglayip ballamaktan iyidir bence :p
sahi ya nasil boyle sevgi kelebegi oluyorlar merak ediyorum
Tanımıyor olmamız hal ve hareketleri tutum ve davranislari hakkında bize fikir vermesine engel değil elbette.
Bu yüzden sevmiyoruz.
Kıskançlık onda var bende niye yok hırsından gelir. Eziklikten (aşağılık kompleksi) bu durum kesinlikle kıskanclik değil ama ön yargı ile ilgili olabilir .
İnsanların kafasında oluşturduğu sosyal çevre kriterleri var olmasından da rahatsız değilim. Bu yüzden sevmiyorum.
Genelde konusma seklinden ve tavrindan rahatsiz olabiliyorum insanlarin..
Ozellikle negatif bir enerji saciyorsa, egosunu sisirme pesindeyse hic barismiyor yildizimiz..
Zaten, cok sicak kanli bir insan da degilim, soguk nevale olarak takiliyorum .p
İnsanlar, kendi fikir,zikir,görüş,inanç ve anlayışlarının tersini düşünen veya kendileriyle aynı düşünmeyen insanları, sevmiyorlar,itici buluyorlar.
Bunun sonucu ,o kişilere karşı atağa geçen zıt düşüncelere sahip oluyorlar.
Bu kişinin, dar görüşlülüğünü ve saygısızlığını gösterir aslında.
Aynı düşünmeye biliriz.
Görüşlerine katılmaya biliriz..
Ama sırf bu yüzden,içimizdeki fesatlıktan dolayı, İnsanlara karşı atağa geçemeyiz.Bu kişinin acziyetini gösterir..
Tanımak sözcükler,tepkileri,seçimleri izlemekle de olur.Tüm yaşamını bilmenize gerek yoktur.
Bencil olmayan,kapris içinde bulunmayan,hep ben gözlüğü ile egosunu yarıştırmayan akl-ı selim insanlara negatif duygular beslemem.
Ukala insanlara ise asla ısınamam.Bilirim ki güven olmaz.
Menfaatleri nerden eserse o yöne dönerler.
Allah rızası kul rızasından önemli derim hep.İşim de olmaz onlarla.
Ben bu durumla pek karşılaşmam çünkü kimin ne dediğine bakmıyorum. Eğer dikkate alırsam tanımadığım bir sürü kişi hakkında hoş olmayan düşüncelere kapılırdım. Önyargı iyi değildir bence.