tanımadığınız bir insana negatif duygular beslemek

• Kullanıcı Alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 2277 gün önce görüldü
düşünüyorumdakıskançlık değil ,önyargı değil arada oluyor öyle.

Bence kıskançlıktır. :D burada da var başımda bir tane. Orada burada arkamdan yorumlar yapıyo. :D

Hic tanimadiginiz insanlara her gun cicek bocek yollayip yaglayip ballamaktan iyidir bence :p
sahi ya nasil boyle sevgi kelebegi oluyorlar merak ediyorum

Bu forumdan öyle hissettiğim bir iki kişi var, sevemiyorum bi türlü çok iticiler.

• Beğen
Tepkiler: ne
Hiç tanımadan olmaz ama, konuşması yorumları .Ve forumda var 1 / 2 kişi

Bazıları negatif elektrik saçıyor , birde mutlaka bir şekilde zararı dokunuyordur size. ..

Beslediysem mutlaka altından bir şey çıkar. Bir daleveresi, akarı kokarı vardır , hissetmişimdir.

Hiç şaşmaz.

Tanımıyor olmamız hal ve hareketleri tutum ve davranislari hakkında bize fikir vermesine engel değil elbette.
Bu yüzden sevmiyoruz.
Kıskançlık onda var bende niye yok hırsından gelir. Eziklikten (aşağılık kompleksi) bu durum kesinlikle kıskanclik değil ama ön yargı ile ilgili olabilir .

İnsanların kafasında oluşturduğu sosyal çevre kriterleri var olmasından da rahatsız değilim. Bu yüzden sevmiyorum.

belkide gerçekten tanımamak bazen isabet olabilir , oluyorda

Genelde konusma seklinden ve tavrindan rahatsiz olabiliyorum insanlarin..
Ozellikle negatif bir enerji saciyorsa, egosunu sisirme pesindeyse hic barismiyor yildizimiz..
Zaten, cok sicak kanli bir insan da degilim, soguk nevale olarak takiliyorum .p

İnsanlar, kendi fikir,zikir,görüş,inanç ve anlayışlarının tersini düşünen veya kendileriyle aynı düşünmeyen insanları, sevmiyorlar,itici buluyorlar.

Bunun sonucu ,o kişilere karşı atağa geçen zıt düşüncelere sahip oluyorlar.
Bu kişinin, dar görüşlülüğünü ve saygısızlığını gösterir aslında.

Aynı düşünmeye biliriz.
Görüşlerine katılmaya biliriz..
Ama sırf bu yüzden,içimizdeki fesatlıktan dolayı, İnsanlara karşı atağa geçemeyiz.Bu kişinin acziyetini gösterir..

ben hissediyorum aaabi. muhakkak bi şey çıkıyor.
altıncı hissin kuvvetli derler şimdi, ne derseniz diyin. biliyorum ben.adjaljşdfjadfşj

Tanımak sözcükler,tepkileri,seçimleri izlemekle de olur.Tüm yaşamını bilmenize gerek yoktur.
Bencil olmayan,kapris içinde bulunmayan,hep ben gözlüğü ile egosunu yarıştırmayan akl-ı selim insanlara negatif duygular beslemem.
Ukala insanlara ise asla ısınamam.Bilirim ki güven olmaz.
Menfaatleri nerden eserse o yöne dönerler.
Allah rızası kul rızasından önemli derim hep.İşim de olmaz onlarla.

genelde hislerim doğru çıkar öyle birini hissediyorsam illa altından bir şey çıkar

vardır bi yamukluğu

durduk yere niye olsun

Ben bu durumla pek karşılaşmam çünkü kimin ne dediğine bakmıyorum. Eğer dikkate alırsam tanımadığım bir sürü kişi hakkında hoş olmayan düşüncelere kapılırdım. Önyargı iyi değildir bence.

Geri