bikere araba kullanırken olmuştu erif tersde bana çıksana lan puşt görmüonmu acelem var dedi 4lüleri yanıodu neyse dedim geri geri gittim yanımdan geçicek nasılsa elimde ne varsa kafaya çalışıcaktım , yol verdim adam durup münakaşa etmedi acele acele gitti yanımdan geçerken baktım arkada bir kadın yaşlı bi kadının yüzüne bişiler döküo hastası varmış adamın sanırım ses etmedim için çirkefleşmedim için o an kendime minnettar oldum.
bikeresindede ateri salonundayım yaş 12 falan , atari salonlarında 2 kişilik oyun oldumu sende meraba girebilirmiyimö oyuna die izin alıp girersin , bende öle yaptım başladık oyuna ozamanlar
"bloody roar" meşhur bir oyundu neyse shen long aldım ve başladık ilk round perfect olarak benim 2.round da onun 3. rounda ise temkinli oynuyoruz süre kısıtlamasıda var tabi 99 saniyeden başlıyan
neyse 7-8 saniye kala ben ultra combo yapıp tek hamleyle K.O yaptım erif nasıl fitil olmussa g*tüne girsin o tuttun kol dedi benim beynim döndü ve erifin kafasını makina ekranının camına vurmaya başladım.
millet ne oluo demeye kalmadan salonun sahibi geldi dışarı çıkardı bizi bir süre sonra çocuk bayıldı yerde kanlar içinde üstelik bir kaç cam parçasıda kafasında kalmıştı bense hala yerde erifi tekmeliyodum millette beni geri çekmeye çalışıodu
sonra apar topar erifi hastaneye götürdüler , bende gittim bizim valide geldi onunda annesi geldi
annem beni bir dövdü hem kavga ettim için , hem atari salonuna bida gitmicen dedim diye , bide cebimde bulduğu bafra paketi yüzünden
daha sonra atari salonunun kırılan makinasının camı masfarı yüzünden annemden yine dayak yemiştim olaylar bittiğinde
sonra annesi geldi çocuğun bide ondan 2 tokat yedim üstüne çocuma bişi olursa sizi mahkemede süründürücemler falan herneyse erif ayıldı kafasında problem yok ama 5 dikiş yemiş kafaya
daha sonra erif kendine gelince annesine durumu anlattı çünkü şikayetci olursa tekrar kafasını bi yerlere sokucamı biliodu sanırım , yaptıma üzüldüm sonradan , daha sonra beni kendi mahallesindeki adamlara dövdürdü 3 gün hastanede yattım bir kaburgam çatlamıştı , sonra erifle uzun bir süre sonra yine karşılaştık atari salonunda çocukluğun getirdiği gizli bi anlaşmamıdır nedir sonunun olmucanı farkttik ve erifle barıştık , ama bidaha o oyunu oynamadık ben shen long dum bu arada oda bakuryu idi
daha sonra atari salonunun kırılan makinasının camı masfarı yüzünden annemden yine dayak yemiştim