Tanıdığın insanlar tanımadığın insanlara dönüştü mü?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Önceden çok iyi tanıdığın insanlar, şimdilerde tanımadığın insanlara dönüştü mü?

Evet, hepsinin asla asla dediği hareketlerine şahit oldum. Yapmam dedikleri ne varsa yapmalarına, bırakmam sözlerine rağmen sebepsiz gidişlerine...

Tanıdığın insanların maskesi düşünce gördüğün şey değişiyor
Tanıdığın insanların maskesi düşünce gördüğün her şey değişiyor.

İnsan ilişkilerinde her şey olasıdır ancak yine de zaman içinde bir insanı tanımak çok daha sağlıklıdır. Acele ile verilen her karar sonradan pişmanlık olarak dönebilir.

İnsanlara çok fazla anlam yüklemiyor ve aşırı beklenti içine girmiyorum. Yanıldığım durumlar genelde pek olmaz ve olursa da uzaklaşıp üzerine bir daha düşünmemeyi seçiyorum çünkü bu konuda elimden bir şey gelmez.

Tanıdıkça bana yabancılaşan birileri elbette oldu fakat bu duruma çok takılmıyorum çünkü bu olasılığı baştan hesap edip de insanlarla iletişim kuruyorsunuz. Olumlu da olabilir olumsuz da...

Tecrübe kabul eder ve yoluma devam ederim. Yanlış yapan ben olmadığıma göre niye üzüleyim ki?

• Beğen
Tepkiler: W
Bazen bazılarını tanımış olmaktan mutsuzum.

yav sanki herkesle cok yakinlik ve ruh bagliligi kuruyoruz da, tanidigim insanlarin, tanimadigim insana donusmesini fark edip, uzulup umursayayim :emoji_unamused: kardesiniz, yakin arkadasiniz falan degilse, nasil hayatiniza birini hizlica alip, deger verip, sonra yanilip uzulebiliyorsunuz. biraz da kendi salakliginiz hani. hayat bu. herkes kendi cikarlarina gore degisebilir. benim de onceliklerim, prensiplerim var. normal ve saglikli.

her yakın ilişkinin sonu zaten bu değil mi?
herkesin hayatında vardır böyle; en gizli sırlarına kadar bildiği ama karşılaştığında yüzünü çevirdiği bir insan.

çok yakın ilişkiler kurup bu kadar yanıldığım olmadı galiba. ama iletişim kurduğum için “ne gerek vardı” diye düşündüğüm insanlar var elbet. çok doğal, tanıdığınız, tanıştığınız her insan size yolun sonuna kadar eşlik edemez, etmesin. inanılmaz bir yük bu. çeşitli sebeplerle yollarınız ayrılacak büyük bir kısmıyla kaçınılmaz bir şekilde. artık karmaşık gelmiyor bana insan ilişkileri. bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: ne
En çok da tanımadığım insana dönüşenlere teşekkür ederim. Sayelerinde yanımda olan gerçek insanların değerini öğrendim.

• Alkış
her yakın ilişkinin sonu zaten bu değil mi?
herkesin hayatında vardır böyle; en gizli sırlarına kadar bildiği ama karşılaştığında yüzünü çevirdiği bir insan.
Aslında tanıdığımızı sanıyor sonrada hiç tanımamış olduğumuzu anlıyoruz olay bu

Aslında tanıdığımızı sanıyor sonrada hiç tanımamış olduğumuzu anlıyoruz olay bu

bence ikisi farklı durumlar.
bazı insanlarla aramıza soğukluk girebilir ama bu onları tanıdığımız gerçeğini değiştirmez.
etrafımız böyle ilişkilerle dolu, özellikle duygusal ilişkiler bu kategoriye daha çok giriyor.

bence ikisi farklı durumlar.
bazı insanlarla aramıza soğukluk girebilir ama bu onları tanıdığımız gerçeğini değiştirmez.
etrafımız böyle ilişkilerle dolu, özellikle duygusal ilişkiler bu kategoriye daha çok giriyor.
Senin dediğin etkiye tepki

tanıdıklarım çoğuyla yabancı gibiyim zaten
yakın olduklarımla yabancı olmam

Var öyle bir kaç kişi.Görünce görmedim gibi davranmak zorunda kaldığım.
En çok iyilik yaptığım kişiler üstelik bunlar.

• Alkış
Geri