Tamer Karadağlı: Devlet tiyatrolarında Lale Devri bitti, çalışmayacaksanız istifa edin

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Tamer Karadağlı:

Bazı oyuncularımız 15 sene boyunca oynamamış. Dışarıda dizi çekiyor, kendi özel tiyatrosu var, maaş alıyor ama çalışmıyor. Bunlar istifa ettiler. Lale devri bitti.
Çalışmak isteyen çok fazla oyuncu var. Çalışmayan oyuncunun teşviklerini ödemiyorum.

Sorguya çekildim derken ..?
Emniyet güçleri tarafından mı yoksa başka birileri tarafından mı anlayamadım ki öyle ise neden suç duyurusun da bulunsun ki

İddia : Devlet Tiyatrosundaki iki bürokratımsı fiili olarak kadını hürriyetinden yoksun kılmış, Karadağlıyı eleştirdiği için Karadağlıdan özür dilemeye zorlanmış.

O koltuğu hiçbir zaman hak etmedi zaten. İki şov, iki yalakalık karşılığından mükafatlandırıldı.

Doğru söylüyor, bankamatik memuru gibi oyuncular var devlet tiyatrosunda. Atılmaları da lazım. Amenna ama sorarım;

Kendisinin devlet tiyatrosu sahnesinde kaç oyunu varmış? Ne emek vermiş Devlet Tiyatrolarına da müdür olmuş?

boşta kaldıkça sığındığı güvenli liman olan çocuklar duymasın’ı 350 sezon çekip de başka oyuncuları “dışarıda dizi çekiyorlar” diye suçlayıp, liyakatsizliği, haksızlığı eleştirmesi oldukça komik olmuş. eleştirisi yerinde bile olsa bulunduğu konuma geliş şekli ortada olan birinin böyle çıkışları, sadece kendisine bu yetkiyi verenleri etkileyebilir. becerebiliyorlarsa tabii bütün haksızlıkları ortadan kaldırsınlar, oturdukları koltuklardan kalkarak ilk adımı da atabilirsiniz bazen… fikir.

boşta kaldıkça sığındığı güvenli liman olan çocuklar duymasın’ı 350 sezon çekip de başka oyuncuları “dışarıda dizi çekiyorlar” diye suçlayıp, liyakatsizliği, haksızlığı eleştirmesi oldukça komik olmuş. eleştirisi yerinde bile olsa bulunduğu konuma geliş şekli ortada olan birinin böyle çıkışları, sadece kendisine bu yetkiyi verenleri etkileyebilir. becerebiliyorlarsa tabii bütün haksızlıkları ortadan kaldırsınlar, oturdukları koltuklardan kalkarak ilk adımı da atabilirsiniz bazen… fikir.
IMG_4511.jpeg

:D

Bir dönem kira mevzusu olan adamın bahsettiği şeylere bak. Tamamen tutarsızlık.

Geri