Tamanlayamadıklarım

Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
Hayatta çözemediğim bazi şeyler var. He işte onları hep bi yere dökmek istemistim...

Insanlarin modaya uyma cabasindayken, kendini aynada gordugu zaman farkina varsa da umursamayan, tüm vucut hatlarini ortaya cikarma seklini yanlis anlayan "tayt giyen bu erkekleri" tamanlayamiyorum..

Kendine kendine yetebilen bir ülke olabilme imkani varken, bunu zaman zaman kismen yasayabilmisken, hicbir seklide buna caba gosterilmemesini tamanlayamiyorum.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmi dili:TÜRKÇE olan bir ulkede yabanci dil puani yeterli olmayanlarin kalifiyesiz eleman olarak goruldugu, işine gelindigi gibi yabanci yazilarla ticaret yapanlarin bolca oldugu bu ulkeyi tamanlayamadim

Hiddink´in Turkiye milli takimi calistirmasini tamanlayamadim abi

Yetenek sizsinizi bir kopegin, o sesi azerinin kazanmasini tamanlayamiyorum

Zenci bir basketbolcunun milli takimin yildizi olmasini tamanlayamiyorum

Yüksek bel giyen kadinlarimizi tamanlayamiyorum

Anneler günü, sevgililer günü gibi belirli bir güne özellenmiş kutlamaların haftalar öncesinden kutlanmasını harbiden tamanlayamadım.

Motorcu gençlerimizin kaskları kafa yerine kollara takmalarını tamanlayamadım.

Futbolun 3 gün konuşulup basketbolun 5 dk yorumlanmasını tamanlayamadım

Günümüz pop sarkilarini gercekten tamanlayamiyorum

Sigara içenlerin girdigi tripleri, yaninda sohbet edicek biri istemesini, o havalarini bir türlü tamanlayamiyorum

Kizlarin sokakta herhangi bir hayvan gordugunde girdikleri sekilleri tamanlayamiyorum

Trafik cilesi, kalabalik, yasam kalitesi vs gibi seylerden durmadan sikayet etmelerine ragmen o ufacik sehir olan Istanbulda yasamaya israrla devam eden insanlari tamanlayamiyorum

Ha bir de Turkiyenin baskenti sanki Istanbulmus gibi herbir haltin oraya yapilmasini, her ilkin orada olmasini bir turlu tamanlayamiyorum

Ölürken bile son selfie'sini yapmaya hevesli olabilecek kadar tapılan bu saçmasapan fotoğraf çekme modasını tamanlayamıyorum.

İçki içenleri lanetle kınayıp da her türlü pisliği hak yemeyi dedikoduyu yapan insanları tamanlayamıyorum

Rap yapanlarin mikrofon tutma seklini tamanlayamiyorum

Hava durumu sunarken eksi 1 demek yerine sifirin altinda 1 demelerini tamanlyamiyorum

Geri