Tam uyuyacaksınız eşinizin ter koktunu fark ettiniz tepkiniz ne olur?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü
hadi suda boğuşalım der yıkanmasını saglardım :d

Basliga sesli güldüm.

Koktunu :)
Şimdi bu konunun faydası ne acaba, eşi ter kokuyormuş. Oğlum flört, nişanlılık dönemi falan niye var, böyle boktan huylarını, yaşam tarzını, kalitesini öğrenmek için. Evlendikten sonra altına sıçsa ne fayda hahah.

Tam bir gülme geldi gülemedim..Eksik olma Thalassa...

Kendisinin dert edinmesini beklersek yandık zaten.. Hiç hoşlaşmadığım mevzular bunlar..Her daim temizlik önemli.:/

İstisna diyebilecegimiz kisiler olabilir. Onun disinda evlilik oncesi bu tur seyler onemseniyor veya onemsendigi soylenir herkesce. Ama evlendikten sonra cok sey degisiyor. Hele belli bir sure sonra erkek tarafi kendini cok salabiliyor bu tur konularda genel olarak. Kisisel bakimini her insan yapmali ama oyle de bir gercek var. Benim cevremde cok var oylesi.

Insanin sevdiginin tenin kokusu ya da terinin kokusunu biraz zor alirsin tipki kendi teninin kokusunu almakta zorlandigi gibi.

Elektronik sigara forumları falan var. Onlara gidicem. Adamlar sadece hangi likiti aldın, ben şu poda bu kadar ohm koil sardım falan konuşuyorlar. Kendi iclerinde tutarlı ve stabiller. Bu nedir ya

ter kokabilir nevar insanlik hali cnm sewgilim kiyamam ben ona .s

DÜSÜNÜNCE BILE IGRENDIM
1 ter
2 sigara kokusu

öyk

Geri