Tam uyumak üzereyken gelen az çiş

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
En lanet şeylerden biridir, tam yatağa girersin uyumak üzeresindir böyle azıcık bir çiş gelir hayatın anlamını sorgulattırır. gitsem mi gitmesem mi diye düşünürsün öyle bir üşenirsin ki kalkmaya 2 damla şey için. kalksan bir dert kalkmasan gecenin ilerleyen zamanlarında fena sıkıştıracak. şu olayı böyle özüterek buharlaştırıp vücuttan atacak bir evrimsel bir özellik kazansaymışız ne güzel olurmuş.

Iki damla geliyosa ve cok skmsmis hissi veriyosa, idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilirsin...halk dilinde sidik zoru dedigimiz sey
Riskler ve yan etkiler icin kullanma talimatini okuyun ve doktorunuza veya eczaciniza danisin..

acaba bu forumda sidik konusu var mı diye merak ediyordum.
varmış..

Iki damla geliyosa ve cok skmsmis hissi veriyosa, idrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilirsin...halk dilinde sidik zoru dedigimiz sey
Riskler ve yan etkiler icin kullanma talimatini okuyun ve doktorunuza veya eczaciniza danisin..
oha sidik zoru o demek miymiş

Bu konu üzerine akademik bir makale okumuştum. Harvard'daki profesörler bunu engelleyebimek için epey ilerleme kaydetmişler. İnanıyorum, bir gün gelecek tam uyurken çişimiz gelmeyecek artık. Bilim bunu başaracak.

Geri