tam mesajınızı yazdıktan sonra forumda beş saniye bekleyiniz uyarısının gelmesi

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
İkinci kez yazdığım birinci yazdığımın yumoş katılmış hali gibi bir şey oluyor

45 dakikaya kendimi ayarladım mesajlarımı ona göre yazıyorum :) sonra yenileme yapıp 45 dakika huzura kavuşmak mutluluk veriyor. Şuan tahmini 12 dakika kaldı!

Benimde bazen ozel mesaj yazarken basima geliyor, geri gelip yazdiginiz mesaji alabilirsiniz.

Maalesef cok yogun saldirilar oluyor foruma. Dolsyisiyla tam manasiyla korumayi kapatmamiz mumkun degil, soyle yapalim ; 45 dakikayi 1 saate cikarttiracagim, umarim biraz daha rahatlatir sizi.

Bazen geri döndüğünüzde mesaj yerinde olmuyor, siliniyor.

Çok foşik 1 uygulama.

Mesajı hızlı cevap yerine yazınca geri gelmiyor evet ama gelişmiş bölmesine yazınca geri aldığınızda mesaj hala orada duruyor.
Konu açarken gerçekten sinir bozucu olduğu zamanlar oluyor o yuzden konuyu yollamadan önce her zaman kopyaliyorum tüm yazdigimi ne olur ne olmaz diyerek.

Ben iki kez geri tuşuna dokununca mesaj olduğu gibi duruyor.

Günde 25 kere bu mesajı alsak 125 sn yapar 2 dk desen ayda 60 dakika=1 saat, 10 yıl bu forumda olsak 10 yılda 120 saat yapar ve bu 5 güne denk gelir. sırf şu mesaj yüzünden 5 günümüz bomboş geçiyor olmaz olsun böyle forum. ben böyle boş mesaj yazmaya devam edersem 2 aya 5 günüm boş geçecek

Günde 25 kere bu mesajı alsak 125 sn yapar 2 dk desen ayda 60 dakika=1 saat, 10 yıl bu forumda olsak 10 yılda 120 saat yapar ve bu 5 güne denk gelir. sırf şu mesaj yüzünden 5 günümüz bomboş geçiyor olmaz olsun böyle forum. ben böyle boş mesaj yazmaya devam edersem 2 aya 5 günüm boş geçecek

Hesabin yanlis bastan sona, matematik hocanin ellerinden öperim.

Tam adam akıllı giderli bir mesaj atacağım gönder tuşuna basıyorum bir anda sayfa değişiyor ve 5 saniye bekle diyor bana. Sinirleniyorum bile. 5 saniyede bütün hevesim kaçıyor.

her mesajımı kopyalarım ne olur ne olmaz diye, sinir bozucu bir şey ama napalım çilemizse çekeriz, zaten attığımız 3-5 mesaj tanesi.

Forumsaldayken 20 sn bekleyenlerin neyi şikayet ettiğini anlamadığım konu başlığı.
Yani. Öyle değil miydi? :d

Mesaj yazarken başıma bu olay gelebılır dusuncesıyle ıkıncı bır sekmede acıyorum sıteyı.
O bes sanıye olayı orada uygulandıktan sonra mesajımı atıyorum.
Ayrıca 20 beklıyorduk ama o 20 sn sonunda mesajımız kaybolmuyor, ebemizin mubarek ısıgı gıbı bembeyaz sayfayla kalmıyorduk.

Mesaj yazarken başıma bu olay gelebılır dusuncesıyle ıkıncı bır sekmede acıyorum sıteyı.
O bes sanıye olayı orada uygulandıktan sonra mesajımı atıyorum.
Ayrıca 20 beklıyorduk ama o 20 sn sonunda mesajımız kaybolmuyor, ebemizin mubarek ısıgı gıbı bembeyaz sayfayla kalmıyorduk.

2 saate cikardik, bugun test edecegiz sayet problem olmazsa 6 saate kadar cikaracagiz. Siteye yapilan saldirilara onlem amacli bizde memnun degiliz emin olun. :)

Forumsaldayken 20 sn bekleyenlerin neyi şikayet ettiğini anlamadığım konu başlığı.
Yani. Öyle değil miydi? :d

O yeni mesajlara tıklayınca oluyor idi. Bu misal pm yazıyorsun göndere basıyorsun, korumaya takılıyor. Mesaj yollanmamış oluyor. Ondan bahsediliyor. Ben 2 kez geri giderek mesajı kurtarabiliyorum. Mevzuu bu yani.

Geri