-
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çalışma izni belgesi alan kişi sayısı 7 milyon 30 bin 446'ya ulaştı.
İzi almasına gerek olmayan esnaflarıda ekleyince sanırım 10 milyonun üzerinde oluyor.
Nasıl bir saçmalıktır bu, dünya bize kıçıyla gülüyordur.
Bence sigortası olan herkes çıksın, işsizler evde otursun deselerdi hiç uğraşmazlardı.
bu konuda da uzmansın değil mi?Glu bey güzel açıklamış + bu sadece insanları eve kapatmakla önüne geçilecek bir konu değil aşılama gerekli nüfusunun %60 oranından faZla aşılama yapılan ülkelere bir bakın lütfen bu süreci yürütmek kolay değildi evet ama bu işin başındaysanız bunu planlamak programlamak bunların göreviydi.
Bence hastaneye randevu alıpta gitmeyenden bu süreç boyunca 100 lira kesilsin. Herkes ama herkes hastaneye gidiyorum diye çıkıyor.Bi de izin almasi gerekmeyen bizim gibiler var. hepsi fink fink geziyor. Sehir disina giden tatile giden. 30 milyon kisi muaf diye okumustum ama emin degilim. Yalan soyluyor da olabilirim.
Bu konuda dikkat edileceği söylenmişti ama bence bunu kontrol etmek mümkün değil. Sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere kesilen cezalar bile şu an mahkeme kararı ile iptal ediliyor. Senin söylediğin ceza mümkün değil.Bence hastaneye randevu alıpta gitmeyenden bu süreç boyunca 100 lira kesilsin. Herkes ama herkes hastaneye gidiyorum diye çıkıyor.
SiZ ne olacak sanıyordunuz. Bu ülkede tek gerçek kapanma nüfus sayımında oldu.