Tam astrolojiyi çözüyorum derken yıldız kayması

• Kullanıcı Mihri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
trigonometrik paralaksını yanlış hesaplamışsındır. yıldız kaysa yerinde duramazsın, meteordur o.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Mihri yi anlamak zordur Sjsjs

@Mihri sana bir adminlik ve ya yazarlik ranki versin yönetim.
Bu söylemimde samimiyim.

Dusunsene tam doguyorsun. Saatin falan belirleniyor. Yildizin sana karakter atiyor , tum skillerini falan seciyor abi... Hooop yildiz arkasini bir donuyor kocaman bir kuasar bi koyuyor tokati , yildiz mefta. Kim sahiplenecek ulan bu cocugu. Hangi yildiz bakacak! Ton-618 mi bakacak
Oysa ileride astrolojinin ekmegini yiyebilecekken mevlanin sana sectigi kadere bak. Puuu allah kahretsin be!

Fallout-boy-excuse-me-wyf-meme-3.jpg

Iyiz be calisiyoruz napali. O zaman sana rahmetli ozzy'den destek gelsin crowley ile olan munakasanda

Tesekkür ederim.
Her zamanki gibi cok düsüncelisin.
Sana da kolay gelsin.
Herkes ölüyor gibi absurd bir söylemde bulunup,konuya denk "Yildizlar da kayar" kacinilmazligini da ekleyerek, bu bilgiler bize lazim.d

Marmaray’da tam astrolojiyi çözdüm derken yavrım ben ters gidemiyorum diyen teyze tarafından yerinden edilmek kadar kötü bir durum değil diye düşünüyorum. Zihnimden ışık hızında uzaklaşan yıldız haritalarını ve retroları yeniden bir araya getirmek için çabalarken Teyze Marmaray’da hepimiz yan gidiyoruz bile diyemedim……

Çöp poşetini bölerken tam astrolojiyi çözüyordum ki…merkür geriye gitmiş.. mars pluto uyumsuzmuş efendime söyleyeyim satürn tekrar balık burcuna geçmiş……. çöp poşetini bölerken çözmeye çalıştığım için mi olmadı… matematiğe mi yönelseydim (hani böldüm ya poşeti inanılmaz güzel bi espri bence bunu anca matematik dehaları yapabilirdi) geometri, sayısal teorisi falan……..

Anladim.
N'apalim?
Belki baska bahara.

23 Nisan'da bir günlüğüne koltuk bırakırlar hâllolur o işler. Mevcut yönetimden gayet memnunum açıkçası. Bunu samimi olarak söylüyorum. Onlardan özel bir talebim yok.

Ekim ya da Kasım sonu muhtemelen forum genelinden izole olup tematik yazı dizisi köşeme geri dönebilirim.

Konunun bende yaptigı çagrisim

23 Nisan'da bir günlüğüne koltuk bırakırlar hâllolur o işler. Mevcut yönetimden gayet memnunum açıkçası. Bunu samimi olarak söylüyorum. Onlardan özel bir talebim yok.

Ekim ya da Kasım sonu muhtemelen forum genelinden izole olup tematik yazı dizisi köşeme geri dönebilirim.
Sakin ol champ.
Geyik yapiyoruz : )

Çöp poşetini bölerken tam astrolojiyi çözüyordum ki…merkür geriye gitmiş.. mars pluto uyumsuzmuş efendime söyleyeyim satürn tekrar balık burcuna geçmiş……. çöp poşetini bölerken çözmeye çalıştığım için mi olmadı… matematiğe mi yönelseydim (hani böldüm ya poşeti inanılmaz güzel bi espri bence bunu anca matematik dehaları yapabilirdi) geometri, sayısal teorisi falan……..

Söylediğini anlıyor ve matematiksel olarak çarpılıyorum.

Geri