Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayy çekmiştim ama, kendi kınadığım şeyi yapma endişesi ile onu da koymayıverdim.pp Ne de olsa beni heyecanlandıran kısmı yemesinden ziyade tutma kısmı idi.Hayvanların yaşam haklarını elinden aldığın için seni kınıyorum. Keşke bu sevimli canlıların pişmiş hallerini çekebilseydin hatta bi iki parça da bizler tadına babilseymişiz sanki kınamazmışım gibi ama olan olmuş artık. Seni allaha havale ediyorum
Vallahi öğrendim. Ama yine de kalabalık yerlerde tutmaya çekiniyorum. Oltayı sallarken birinin kafasına takabilirim.:dddddO değil de kız söktü balık tutmayı.
Aferin![]()
Bekleriz efenim.Elime oltayı aldıracanız sonunda denizde balık bırakmicam
Benim gibi bir acemi için çok.:d Afiyet olsun size.18 tane az :T:
Önceki gün dört kişi 3 kiloyu götürdük .d
Teşekkürler.: )Ben beceremedim bir türlü bravo size.
Teşekkürler efendim.: )Bir önceki balık tutma fotoğrafınıza yaptığım yorumdan utanayım o halde. Ben tuttuğum balık kilosu kadar ücret ödediğim için öyle 18 balık falan hayal bana. Ellerinize sağlık efendim.
Tuttuktan bir iki saat sonra çektim fotoğrafını. Hala çırpınanlar vardı.pkalkıp horon tepecekmiş gibiler, çok canlı gördüm .p
Çok tatlılar nasıl yiyebildin xd
biz tutmaduk alduk ;$
katliam bu![]()