Tam 18 Tane.pppp

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bir abimin tavsiyesine uydum, iyi ki uymuşum. Bunlar yiyilebilenler, bir de oltaya gelen çarpanlar, yengeçler ve minicik balıklar var. Minikleri kedilere verdim, nasılsa denize atsam yaşamayacaklardı.p Doğru saydıysam tam 18 karagöz.:dddd Çok ama çok zevkli.: ))

Birisi temizleyip pisirirse ben güzel yerim=)

Balık tutmak zevklidir bilirim pek tutamasamda.Sana maşallah ne güzel tutmussun=)

Izgarası olur mu ki bunlarin :p
Ellerine saglik :)

Çoktan temizleyip pişirip yedim bile.:))))))) Izgara değil, tavada yaptım ben, mükemmel oldu, yanında da rakı ve salata.

Teşekkürler arkadaşlar.p

Ben çok beceriksizim ya bir iki denemem de pes etmiştim. Balık ve deniz ürünleri sevmem ama afiyet olsun , çok da hamarat gibisin yok yok -)

Ben çok beceriksizim ya bir iki denemem de pes etmiştim. Balık ve deniz ürünleri sevmem ama afiyet olsun , çok da hamarat gibisin yok yok -)

Olanları gösterip olmayanların üzerini örtüyorum efenim, teşekkürler.ppppp

Bir önceki balık tutma fotoğrafınıza yaptığım yorumdan utanayım o halde. Ben tuttuğum balık kilosu kadar ücret ödediğim için öyle 18 balık falan hayal bana. Ellerinize sağlık efendim.

kalkıp horon tepecekmiş gibiler, çok canlı gördüm .p

Hayvanların yaşam haklarını elinden aldığın için seni kınıyorum. Keşke bu sevimli canlıların pişmiş hallerini çekebilseydin hatta bi iki parça da bizler tadına babilseymişiz sanki kınamazmışım gibi ama olan olmuş artık. Seni allaha havale ediyorum

O değil de kız söktü balık tutmayı.

Aferin :)

Geri