Takvimler Martın Üçünü Gösterdiğinde

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Stockholm Sendromu zaten birlikte kutladık ama buradan da yazmak istedim. Bence çok fazla tevazu gösteriyorsun. Aslında söylediğin desteğin en büyüğünü sen bana verdin, o yüzden ben teşekkür ederim. :) Doğum günümde beni mutlu etmek için yaptığın tüm şeyler için de minnettarım sana.

Çok güzel bir gündü, zaten seninle geçirdiğim günler hep keyifli oldu / oluyor. :*

Son düzenleme:
hani arkadaşlıklarda bir arkadaşın seni biriyle tanıştırır ve sen o biriyle daha iyi anlaşıp o arkadaşınla görüşmezsin dlfkajdskfjs
mesut abi işte o tanıştırılan biri.. <3
çok klasik olacak ama hep de bir abim olsun isterdim kendisi tam olarak o görevi yapıyor iyi ki yapıyor
ama annesinin kıymetli böreklerinden tutun da, kendisinin akıl almaz iyilik meleği hallerine kadar saygım aşırı sonsuz... Emine hatun iyi ki de doğurmuş seni
çoğu kişiyi tanımamda , buralara ayak uydurmamda, yolumu kaybettiğimde az da olsa bi yola geri dönmem de payın çok büyük abi...
Herkesin hayatına dokunman, her pisliğe tertemiz kalbinle karşılık vermen ve asla kırıcı olmaman...seni iyi ki tanımışız, iyi ki doğdun
nice mutlu huzurlu sakin ve stoklu yıllar dilerim <33

yaş günü anıları zamanla bir mezarlık tutanağına dönüşse de, zaman sizi hep sevgiyle öpsün gençler, mutlu yaşlar.

bi panik atak geçirdik nicki görünce ama geçti iyiyim merak etmeyin
sevgili eniştem nice yılların olsun. iyi ki doğdun iyi ki varsın. seviliyorsun <3

:D Teşekkür ederim bro. Umarım alışırsın.

Artık bir yaş daha aldık ve büyüdük. Çocukluk kahramanlarımızı bir kenara bırakmanın vakti geldi diye düşündüm.

Bakalım senin kahramanın Tommy Vercetti ne kadar daha dayanacak. :D

Yav diyorum kim bu randıman mandıman. Meğer jose mesut adam bey abi kralmış. Bak ya…
Nice sağlıklı, huzurlu, mutlu, Büyük Hilmi gibi paraya sıkıştığın yılların olsun. Mangal yapcaz daha. Vallahi ikinizin de saçını çekerim. Muck :*
Böyle;
IMG_4522.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri