Taksicilerin her birinin birer siyaset bilimcisi ya da felsefecisi olması

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
taksiciler, taksicilerimiz... hep siyaset konuşmak istiyorlar. ve sizden de görüş beyan etmenizi istiyorlar kdkd sabah, akşam fiks ve bazen öğlenleri de taksi kullanıyorum. üç görüş duyabiliyorum ve her biri de vatandaşın çoğunun o an dikte ettikleri gibi düşündüğünü iddia ediyor kdjd mesela bugün ümit özdağ'dan bahsettik... adam bir-iki beni zarfladı, en son inerken diyor ki "sizi de konuşturamadık" kdjd

seçim öncesi dozaj artacak, taksici abilerim hazır mısınız, john locke, platon, thomas hobbes ve ben hazırız... melnur hazır mısın sen de

Gereksiz muhabbette Taksiciler 1 kuaförler 2.

ben genelde muhalif görüşlülere denk geliyorum. büyük ihtimal zarf atıyorlar.

bir keresinde 'çok yaşayın' demiştim sadece... sonra askerlik anılarını dinlerken buldum kendimi........

Ay bu taksiciler tuhaf cidden konuşmak için konuşuyolar xd orta yaşlı amcalar bi konuşmaya başladımı heleee çocukluğından girip sülaleden çıkıyor

bitanesi sakız çiğniyoruz diye rahatsız olmuştu tiki varmış...
sakızı attık
ay sanane be şeföööörrrr

Taksiyi yoğun kullanan birisi değilim ancak zaman zaman bindiğimde genelde bu tarz diyaloglar yaşıyorum. Ülke ekonomisi ve yaşam şartlarının zorluğu banko konular oluyor.

Entelektüel bir taksici grubuna sahip olduğumuz için o kadar şanslıyız ki... Futbol konuşmak sarmıyor mu acaba, taksiciler beni sevmez kesin o zaman.

çenenin taksimetreye işlediği anlar muhabbete dalarsanız gidiceğiniz mesafe de uzunsa tüm ara sokaklara girmişsizsiniz iyi bi ücret vericeksiniz demektir

Büyük bir lobiler, hükümetler bile taksicilerin rantına karışamıyor..

3 yaşındaki bebek bile mama,bez fiyatını dolar üzerinden hesaplıyor sadece taksiciler,ekonomi siyaset konuşmuyor :)

onlar aynı zamnda sosyolglar halkn nabzını bilyolr nrmal siyasal felsefk olmalrı.

Geri