taksi şoförünün yolu uzattığını düşünmek

Konu sahibi son olarak 2310 gün önce görüldü
bazılarının muhabbeti çok iyi, yolu uzattığını bilsen de sesin çıkmıyo xd

"İbneeeeeee... Bak düz gidebilirdi, gitmedi buradan sağa saptı... Kesin yolu uzatıyor." gibi düşüncelere gark olunabilir.

Ben İstanbul'da vs. yaşasaydım beni çok öperlerdi, o kadar büyük şeyri gezemem de, yollarını ezberleyemem, neyse ki Adana'nın 1 ucundan diger ucuna taş çatlasa 45 lira yazıyor ve belli başlı yolları var ve "nereden gidelim?" diye sormadan hareket etmiyorlar kendi başlarına.​

yabancısı olduğun bir yerdeysen yolu uzatıyorlar c.tesi gecesi yaşadığım pazar günü evet yolu uzatmış dedikleri an güzel şeyler söyledim taksici arkadaşa kulakları çınlamıştır

Malatya lan malatya! İlk gün otogardan hastaneye gidecem. O.ç. taksici üç defa aynı kavsaktan döndü. Yabancı olduğum belli tabi. Sene 2006. Benim kadar yakışıklı Malatyalı olamazdı. Zaten sürgüne gelmişim. Çatacak adam ariyorum. "sür lan karakola" dedim. Nooluyo dedi. "senin güttüğün koyun kadar benim dürttügüm çoban var. Ben Ankara'dan atanan yeni savcıyım, belanım lan senin" dedim. Ağladı kıvrandı. Çoluğum çocuğum var dedi. Para vermeden indim. Siktirettim gitti.

İb..neler bunu yapıyor.

taksicilere hiç taviz vermemek gerek yolu tarif ederim ajsksld :D
********ler turistleri yiyolar.

Hic unutmadigim anim. Ucus icin gerekli kartlarimi unutmustum, annem taksiye vermisti, heyecanla bekliyorum. 10dk gecmeden taksici abi aradi ‘sahilden mi gelim e5ten mi’ diye sordu nsjsjsj :D

Geri