Taksi çağırma düğmesi kullanarak taksi çağırmış insan

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
en son ne zaman gördünüz. ayrıca ha düğmeye basmışsın ha uygulamadan çağırmışsın ha yoldan çevirmişsin, bunun güvenlikle ne alakası var.
turkuaz taksi gibi özel taksi çağırırsın fazla ücret verir biraz daha iyi hizmet alırsın orası ayrı.

2023’te Antalya Akdeniz Üniversitesi eğitim fakültesi kapısında vardı. Bastım ama gelmedi. Cidden yazın Antalya’da taksi bulmak bir hüner. Saatlerce bekledim yahu. Yok taksi yok.

Ben yaya geçidinde karşıya geçmek için düğmeye basan tiplerden nefret ediyorum. Sakince yolu kontrol edip geçebilecek yeteneğe sahip olmasına rağmen o düğmeye basıyor, çift taraflı trafiği durduruyor ve salına salına karşı kaldırıma geçiyor. ..

Onlardan nefret ediyorum

Eee yapıyorum arada ıslık mı çalıcam

taksi çağırma düğmesini ilk defa duyuyorum ayol ben. uygulamalar çıktığından beri oradan çağırıyorum.

Çevremde yok öyle bir uygulama ama Ankara'da vardı

Biz burada arayıp taksiciyi ikna etmeye çalişirken cilve yapıyoruz ikna edemiyoruz... Mesafe önemli. .. Taksiciler uzak mesafe ilişkisi seviyor

Tanıdık, güvendiğiniz taksici detayı önemli ancak bilmediğiniz bir şehirdeyseniz de otel taksileri öncelikli olmalıdır.
Taksi çağırma butonu ise uygulama kullanmayan kişiler için faydalı ve güvenli olacaktır.

Ben yaya geçidinde karşıya geçmek için düğmeye basan tiplerden nefret ediyorum. Sakince yolu kontrol edip geçebilecek yeteneğe sahip olmasına rağmen o düğmeye basıyor, çift taraflı trafiği durduruyor ve salına salına karşı kaldırıma geçiyor. ..

Onlardan nefret ediyorum
Benim bu. Çift taraflı değilde tek taraflı ve gepgeniş bir bulvar var karşiya geçmeye başlarken sigara yaksan karşıda izmaritini atarsın o derece upuzun, bitmiyor.. Basıyorum hoop duruyorlar bende geçiyorum salına salına. Koymasalarmış.

Geri