Takma Kirpik / İlk Deneme / Nasıl Takılır

• Kullanıcı Abaris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 1737 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]5MUK8q32h5M[/YOUTUBE]​

VMZMyP.jpg

Benim takma kirpiğim ilk denememde kolayca taktım hemen sorun olmadı ama gözün üstünde bir agırlık oluyor sanki kanat var gibi :D
Sadece yakınlarımın 1,2 düğününde taktım..
Günlük hayatta nsl takıp dolaşıyorlar bilemiyorum :p

20 tl'ye aldım...

Gunluk hayatta bunlari kullanmak baya dramatik olurdu. Amma, inkar etmem, cok guzel gorunebiliyor. Hem bu aralar 'Lash lifting' cikti piyasaya. Keratin ile en dogal haliyle kirpiklerini kivirimsi yapiyorlar.

Gunluk hayatta bunlari kullanmak baya dramatik olurdu. Amma, inkar etmem, cok guzel gorunebiliyor. Hem bu aralar 'Lash lifting' cikti piyasaya. Keratin ile en dogal haliyle kirpiklerini kivirimsi yapiyorlar.

Aslında bu daha iyi fikir, 2 ay dayanıyor yapıla bilir.

İpek kirpik var bir de lakin sanirim gerçek kirpiklere zarar verebiliyor. Görünüşü çok doğal ve hos bence.

Takma kirpiklerin teklileri var, onlar daha rahat.. :ak1:

Hayatımda sadece 1 kez takip bir daha takmadigim sey. Bu kadar yapay bi görüntü olamaz yahu.
:/
Üstelik kirpiklerim uzun ne zorum vardiysa

Ozel gunlerde takmisligim vardir ( dugun nisan dogum gunu vs).. dugun demisken pazar gunu dugun var takarim artik:F diger turlu dogallik tercihim..

Bazilari takma kirpikle at kuyrugunu karistiranlar gozumu fenaca yorar yani

Gozunuzun ustune panda oturmus gibi hissedersiniz ama sonra gecer ama bence de gerek yok ama abartili olmayanlari kullanilabilir ama bence gerek yok yani .p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri