Takipe Takip yapmayan User

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
merak ettiğim kisileri takip ediyorum, merak edip de sırf gereksiz egosundan takip etmeyen tipler de var biliom. gerek yok

Takip etmediğim bazı üyelerin de son yorumlarına vakit buldukça bakmaya çalıştığım için, takip sistemi benim için bir anlam ifade etmiyor. Gizlilik ayarlarına bağlı olarak, bazen takipten çıkmış görünüyorsunuz ve o zaman da 'beni takibi bıraktı' diye kırgınlıklar yaşanıyor ki en güzeli takip ya da beğeni tuşlarına fazla bir anlam yüklememektir.

Forumda şu an aktif olmayan üyeleri takibi bıraktığım da olmuştur fakat bu onlara karşı bir tavrım olduğundan değil, aktif olmamaları ile alakalıdır.

Bu vesile ile aklıma bir anım geldi. @Rigor Mortis önce beni takibe almıştı fakat sonradan bir konuda ters düştük diye anında takibi geri çekmişti.:)

Takipleştiğim tek kişi @BuYuCu, o sistemin pek önemi yok zaten. Özellikle postlarını merak ettiğim veya ne yapıyor ne ediyor acaba dediğim bir kullanıcı yok.

kekolari hayatımızdan çıkarıyoruz. egolarini lego yapip oturtup oynaticam bebeleri haberleri yok :emoji_skull::emoji_smiling_imp::emoji_sunglasses:

Ben beni edeni ederim. Fazlada takilmayin boyle basit seylere

Forumsaldaki arkadaş listem takip ettiklerim diye görünüyor, takip edince nooluyor bilmiyorum..Farklı bir durum yok sanırım

karmayı takip etmeyen
kızlar çirkin zaten

zaten takipcim cok takip et butonuna tiklamalarina gerek yk ejehejsjehe

bunu ablana sorsana delikanlı

5NW8IQ.jpeg

Geri