Takipe Takip yapmayan User

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Senin yazdiklarini cok da onemsemiyor demek ki .p

Sende onu önemseme olsun bitsin o halde. ver yolu kekoya 2L'e...

Ben o bölüme hiç bakmıyorum ya. Takibine geri donmediklerim oldu sanırım kusura bakmasınlar ama gerçekten haber kaynağı miydi neydi o bölüme girmiyorum

Takip edersek aşık falan sanan olur diye korkuyorum açıkçası :)
Geçen birinin profiline elim değdi yanlışlıkla, gelinlik bakmaya gitmişti ertesi gün.

Daha güzel bir dünya için beni takip edebilirsiniz.

mauahahahaha Run keke , var öyle ya başıma gelmişti, ayrıca beni takip etmeyenleri bende artık takip etmeyeceğim hatta çıkardım çoktan bile hıh.

Forumda böyle bir takipleşme sistemi olduğunu bilmiyordum. Nereden nasıl yapılır, birileri beni takip ediyor mu onu da bilmiyorum. Doğrusunu istersen foruma girip, yeni mesajlar sekmesini tıklayıp, biraz zaman geçirmekten öte bir şey yapmıyorum.

takibe takib
gt kdkd
instada gt yazdıklarında g*t olarak okuyodum...
meğer geri takibmiş...
fesatlıque...

Bir tek Favela'yı takip ediyormuşum, o da beni takip ediyor mu aceba?
Etmiyorsa küseyim, küsmezsem ayıp olur şimdi.p

kendi profiline gir 'hakkında' yazan yere gel aşagı doğru in görüyorsun seni kimler takip ediyor

• Beğen
Tepkiler: Aze
3 kişi takip ediyormuş, ben de 4 kişiyi takip ediyormuşum. Süreyya hnm takibime takip yapmamış. Rezaled.

Forumsalda arkadas listesi vardi, oradakileri direkt takip listesi olarak cevirmisler sanirim.

Bir de karşılıklı beğeni konusu açmak lazım. Beğeniye karşı beğeni verme :) bazen insan bu yazıların nesini beğeniyorlar diyor içinden.

Karar verdim bundan sonra sadece müstakbel eşimi takip edeceğim, o yüzden kimseyi takip etmiyorum. Takip ettiğim kişi kendine direk damatlık bakabilir. :*

Geri