Takip Edilesi Instagram Hesapları

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
moruk şekerim var bakamıyorum

sürekli ilgimi çeken, keyifle takip ettiğim hatta tavsiye etmek istediğim hesaplar oldukça burada sizlerle paylaşmak istiyorum. sizler de böyle dikkatinizi çeken ve takip etmekten keyif duyduğunuz hesapları paylaşabilirsiniz.

adventures_of_roku

https://www.instagram.com/adventures_of_roku/ (roku adında bir ara papağanının maceraları. ailesi gerçekten bir papağanla nasıl ilgilenmeleri gerektiğini biliyor. imrenilecek bir durum söz konusu. )

calypso_the_cockatoo

https://www.instagram.com/calypso_the_cockatoo/ ( calypso 30 yaşında bir kadın. ailesi onu 20 yaşındayken bulduğunda durumu hiçte iyi değildi. bir çeşit psikolojik hastalık olan tüy yolma hastalığına yakalanmıştı. stresi yoğun yaşayan bir insan için tırnak yeme alışkanlığı nasılsa, kuşlar için de tüy yolma aynıdır. calypso'nun bazı tüyleri bir daha asla yerine gelmeyecek ve uçamayacak. en azından yeni ailesiyle şu an çok mutlu. bu arada annesi çok tatlı beyler. malesef sevgilisi de var :liv: )

paylaşımlara devam edeceğim.

leavemealone calypso 30 yaşında bir kadın.

calypso'nun bazı tüyleri bir daha asla yerine gelmeyecek ve uçamayacak. en azından yeni ailesiyle şu an çok mutlu. bu arada annesi çok tatlı beyler. malesef sevgilisi de var )

Şu iki cümleyi bana mantıklı bir şekilde izah eder misin? xd

leavemealone calypso 30 yaşında bir kadın.

calypso'nun bazı tüyleri bir daha asla yerine gelmeyecek ve uçamayacak. en azından yeni ailesiyle şu an çok mutlu. bu arada annesi çok tatlı beyler. malesef sevgilisi de var )

Şu iki cümleyi bana mantıklı bir şekilde izah eder misin? xd

dişi bir papağan :d

Enyadres

Novapatra :D

maggielindemann :D

@failunfailunmefailun isimli hesap çok hoş. çok şık ve yaratıcı kolajlar yapıyor.

Instagram kullansaydım işime yarardı ama bana yarayan bir konu değil. Yorum yazmış olmak için geldim:p

sizlerle özel takip listemi paylasıyorum:

nezzdemir
corumlu_amir
betizmmm
geberik_gelin
kiztripleriniz
askligram
atarlı_komik_kiz
1dakikaliksarki
unutmazkalbim
umudumsun._
kullanıcı adında twitch gecen tüm sayfalar.

kendi instagram hesabım diye demiyorum her gün yapılandırmacı yaklaşım, sanat, mizah ve türlü gebeşliklerle ilgili içerikler paylaşıyorum ^_^

malumatfuruş'un sıkı takipçisiyim. çok fazla foto atmaz ama düzenli hikayelerle bu açığını kapatıyor. haftasonunu evde geçirenler için güzel bir hesap kendisi. :cici:

Geri