Takıntı yaptığınız düşünceler nelerdir ?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hangi ortama girersem gireyim Cafe avm alışveriş vs oradaki çalışanların aldığı maaşlar ile neler yapıyorlar çalışmak isterler miydi ? Hayalleri nedir.. Off en son tatilde yabancı uyruklu personellerin ülkesinden buraya çalışmak için geldiklerini peki burda neler yapıyorlar herşey yolunda mı onlar için olmak istedikleri yer burası mı ? Bu düşünceler cidden beynimi yoruyor ama durduramıyorum
- insanların hikayesi. (

Serçe cim dertlerine dertlendim şu an yapma bunu

• Hımm
Tepkiler: ne
insanlari rahatsiz ediyo muyum dusuncesiyle yasiyom
rahatsiz etmenin yanidna memnun etmek de zor hep ayak uyduran olurum hic plan yapmam

• Üzgün
Bu aralar depremler malesef, her an her yerde acaba deprem mi olcak ya da sallanıyor gibi hissetmem vs vs

Yakında birine hediye almayı planlıyorum. Şu sıralar bu konu kafamı kurcalıyor.

• Alkış
Takıntılı düşünceler de insanlar da beni yorar ve elimden bir şey gelmeyecek konuları çok fazla düşünmemeye çalışırım.

İş konusunda biraz takıntılıyım. Eskiden rahmetli babam hep derdi; işten korkma iş senden korksun diye. Genetikten ve burçtan kaynaklı olması lazım ki bir işe başladıysam bitirmek zorunda hissediyorum kendimi. Eğer bu takıntı ise tek takıntım bu :)

İleriye dönük planlar ve yatırımlar dolayısıyla sanırım kafamı çok meşgul ediyorum.Tabii sonuçta ne zaman öleceğimiz belli değil fakat istemsizce yine de bir plan/program içerisinde buluyorum kendimi.

Bu aralar, telefonla uğraşmaksızıbn, kulaklık kulağında olmaksızın bir kafede oturan, yolda yürüyen insanların o an ne düşündüklerini düşünüyorum hep.

• Beğen
birini takinti yaptim, hayatimda ilk defa yasiyorum bu durumu. normal herhangi tipik bir insan kendisi. ama gelin gorun ki yanimdan gectigi an ruzgari hissediyorum ya, tuylerim diken diken oluyor tiksintiden.
adimi agzina almamasi icin gorunmezlik oynuyorum, icim kabariyor nefretimden. denk geldigimiz haftanin ilk gununde dudaklarim ucuklara boguldu stresten.
ben kimseden bu denli igrenc, kotu, negatif, les bi elektrik almadim. a kdmn deccali

Ben evime her hangi biri geldiğinde özellikle yatıya kaldığında misafirim gittikten sonra bütün evi dezenfekte ediyorum biliyorum bu çok saçma nahoş bir durum gelen misafir açısından bakınca da rencide edici ama elimde değil insan kokusundan tiksiniyorum evin her yerine sinmiş gibi hissediyorum bu takıntımı aşmayı da düşünmedim hiç açıkçası

Geri