Takım elbiseler bu sezon kadın modasını etkisi altında bırakacak

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Kadın modasında her yıl yeni bir trend baskın hale geliyor, kimi zaman retro tasarımlar göze giriyor kimi zaman da zamansız tasarımlar herkesin baş tacı oluyor. Bu yılın sürpriz çıkışını ise takım elbiseler yapacak gibi görünüyor

5d7b5ebb66a97c4d7057399a

New York Moda Haftası'nda Irina Shayk'ın taşıdığı bu ceket pantolon takım 2020 ilkbahar-yaz sezonunda gözde olacak trendin ipucunu vermiş oldu.

5d7b5eba66a97c4d7126ae6f

Jennifer Lopez'in şu aralar yeni filminin tanıtımı için harıl harıl koştururken giydiği bu pembe takım da bize yanılmadığımızı gösterdi.

5d7b5eba66a97c4de64c898e

Bu yıl kadın modasına iki parçalı takım elbiseler çoktan damga vurmuş gibi görünüyor.

Lopez'in büyük bir zarafetle taşıdığı takıma benzer seçimleri bu yıl ünlülerin üzerinde sıkça göreceğiz.

5d7b5eb9ae298bb5a3fb04d0

Kesimleri ve renkleri erkek takım elbiselerine göre daha yumuşatılmış ve pastel hale gelmiş bu takımlar hem çok şık hem de kusur gizleme konusunda oldukça başarılı. Bizden söylemesi!

İnternethaber

Kadın takım giymez. O kadar.

Ilki tam benlik.
Her yerinden dominantlik akio.s
Bir iki deri bilek bandi ve gösterisli bir kol saati tamamlar kiyafeti.

İşte her zaman mankenin üzerinde durduğu gibi durmuyor, sorun da tamamen bu.

Keller konuya yorum yapmasin.

Benzini shell'den ilgiyi kelden alacaksın.

- Keller derneği başkanı

Ayna da bakiyoruz gülyüzümüze.
Kelin parlakligina gerek yok.

Sadece kafası değil geleceği de parlak olan keller çok tatlı olur.
- Bensiz yapamıyor.

Ondan sac ekletme klinikleri milyarlik gelir sagliyor.s
Zügürt tesellisi.
Neyse mutlu öl.

Öyle olmuş olsa İngiltere prensi William saç ekimi yapardı.
- Tutkulu kadınları severim.

iGVpBG.jpeg

I22ebs.jpeg

Bu ara ekoseli tercih ediyorum, bilekler az daha yukarda, ve tam oturmalı. çizgileri sever oldum :p

Son düzenleme:
İnşallah size de kapanmak nasip olur.

Bunun da kompleksi bu.

eskıden de kadınlar takım elbıse gıyerlerdı cok eskı değil ,işte hatırlayabıleceğim kadar eskı jsdfbsdh

Etek ceket favorim, klasik giyimi de özledim

Geri